Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΗ: Δειαθέτει μέρος του τροφείου για αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης

Αποτέλεσμα εικόνας για ανθρωπιστικη κριση 
Τη διάθεση μέρους του τροφείου που χορηγείται στο προσωπικό, ύψους 11 εκατ. ευρώ για τα έτη 2015-2017 προς το ελληνικό δημόσιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, συμπεριλαμβανομένης και της σίτισης μαθητών σε σχολεία της χώρας, καλείται να εγκρίνει, μεταξύ άλλων, η έκτακτη Γ.Σ. της ΔΕΗ  στις 7 Δεκεμβρίου.
Αυτό διευκρινίζει, μεταξύ άλλων, η Επιχείρηση με
ανακοίνωσή της αναφορικά με τα θέματα ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν στην έκτακτη γενική συνέλευση.
Επιπλέον, η εταιρία γνωστοποιεί ότι, όσον αφορά το θέμα της εκλογής δύο μελών του Δ.Σ. λόγω λήξεως της θητείας ισάριθμων μελών του και συγκεκριμένα των κ. Παναγιώτη Αλεξάκη και Παύλου Θωμόγλου, κάθε μέτοχος έχει δικαίωμα να προτείνει και να ψηφίσει τους συμβούλους που επιθυμεί, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μετοχών που κατέχει.
Οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν την «πρόταση υποψηφιότητας», μέχρι και τρεις (3) πλήρεις ημέρες πριν από την έναρξη της έκτακτης γενικής συνέλευσης, αφού λάβουν υπόψη τους τυχόν κωλύματα και ιδιότητες ασυμβίβαστες προκειμένου περί μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ ΔΕΗ -2,04% Α.Ε. (τα εν λόγω έγγραφα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.dei.gr).
Οι υποψηφιότητες που τυχόν θα υποβληθούν αργότερα και μέχρι την έναρξη της έκτακτης Γ.Σ. θα τεθούν υπό την κρίση και έγκριση της Συνέλευσης. Κάθε μέτοχος ψηφίζει μέχρι, κατ” ανώτατο δύο (2) υποψηφίους, εκλέγονται δε, οι δύο (2) πρώτοι σε ψήφους υποψήφιοι. Η θητεία των νέων μελών λήγει στις 17/12/2018.

Newsroom Αθήνα 984

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου