Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Μ. Παναγιωτάκης : «Ο ρόλος της ΔΕΗ είναι αναντικατάστατος» (audio). Συνέντευξη κ. Μανώλη Παναγιωτάκη στην ΕΡΤ Τρίπολης

 

 «Για το παρελθόν , το παρόν και το μέλλον της ΔΕΗ», μίλησε στην ΕΡΤ Τρίπολης ο πρώην πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, ο κ. Μανώλης Παναγιωτάκης.

Ο κ. Παναγιωτάκης, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρόσωπα και Γεγονότα» την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στις 11.00 το πρωί, παρουσίασε, σημαντικά στοιχεία, που «καταγράφουν την πορεία της επιχείρησης από την ίδρυσή της, τότε που με υπεράνθρωπες

προσπάθειες και κάτω από δύσκολες συνθήκες, έφτανε το ηλεκτρικό ρεύμα στα σπίτια απομακρυσμένων χωριών και δύσβατων περιοχών , μέχρι σήμερα που έχει ξημερώσει μια άλλη εποχή για την εταιρία…»

«Ο ρόλος της ΔΕΗ είναι αναντικατάστατος, η ΔΕΗ μπορεί να αναδειχθεί σε LEADER ( να έχει καθοδηγητικό ρόλο ) γιατί έχει ισχυρό ΒRANDE NAME», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΗ Α.Ε.

Ιδιαίτερη ανφορά έκανε ο κ. Παναγιωτάκης «στο κλείσιμο των Μονάδων αλλά και στη μεταλιγνιτική εποχή , που αφορά ιδιαίτερα την περιοχή της Μεγαλόπολης στην Αρκαδία, καθώς και στη στροφή που πρέπει να γίνει σε Α.Π.Ε. που θα είναι η κινητήριος δύναμη της ΔΕΗ.»

Οι αναφορές του κ. Παναγιωτάκη προκάλεσαν το ενδιαφέρον των ακροατών της ΕΡΤ Τρίπολης, που έθεσαν τα δικά τους ερωτήματα και έλαβαν τις απαντήσεις τους.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη του πρώην προέδρου και Διευθύνοντα συμβούλου κ. Παναγιωτάκη, που παραχώρησε στην ΕΡΤ Τρίπολης και τη δημοσιογράφο Πέγκη Μπρούσαλη.

 

Πέγκη Μπρούσαλη

www.ert.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου