Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

ΑΔΜΗΕ: Επεκτείνει τα τεστ για τον Covid-19 σε όλους τους εργαζομένους που έχουν φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας

Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας | ΑΔΜΗΕ

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε τον αριθμό των κρουσμάτων Covid-19 να αυξάνεται δραματικά σε ολόκληρη τη χώρα και την Πολιτεία να λαμβάνει νέα, ενισχυμένα μέτρα.
Δεδομένων αυτών των εξελίξεων, από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου η Εταιρεία επεκτείνει τα τεστ Μοριακής Ανίχνευσης για τον Covid-19 σε όλους τους εργαζομένους που έχουν φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας. Το μέτρο θα εφαρμοστεί αρχικά στην Αττική και σταδιακά θα επεκταθεί στις υποδομές του ΑΔΜΗΕ σε όλη τη χώρα. Για τον προγραμματισμό των τεστ, κάθε εργαζόμενος θα ενημερώνεται σχετικά από τον Διευθυντή του.
Ήδη από τα τέλη Αυγούστου, η Εταιρεία διενεργεί δειγματοληπτικά τεστ σε όλες τις εγκαταστάσεις της ανά τη χώρα. Στόχος είναι οι εργαζόμενοι να προστατεύονται όσο το δυνατόν περισσότερο και να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας για όσους εργάζονται με φυσική παρουσία.
Φυσικά, δεν θα πρέπει να παραμελούμε τα μέτρα προσωπικής υγιεινής και τήρησης των αποστάσεων. Με ψυχραιμία και ψυχικό σθένος θα ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της εποχής μας. Η Εταιρεία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες αρχές για τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου