Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

ΑΔΜΗΕ: Απαγόρευση μετακινήσεων εργαζόμενων

ΑΔΜΗΕ: Επανέρχεται η τάση ιδιωτικοποίησης 

Η ραγδαία εξάπλωση της πανδημίας μας αναγκάζει να λαμβάνουμε νέα μέτρα και να τα τηρούμε απαρέγκλιτα αυτά που έχουν ήδη ανακοινωθεί στην Εταιρεία.

Ένα από τα μέτρα αυτά είναι οι μετακινήσεις μεταξύ των γραφείων και των κτηρίων της Εταιρείας, οι οποίες αποτελούν σημαντική αιτία διασποράς του ιού. Για τον λόγο αυτό, από αύριο Παρασκευή 27/11 θα επιτηρούνται πιο αυστηρά τα μέτρα που έχουν ήδη ανακοινωθεί σχετικά με τις μετακινήσεις και τις συναντήσεις:
· Οι μετακινήσεις σε γραφεία άλλων συνάδελφων, καθώς και οι μετακινήσεις ανάμεσα στα δύο κεντρικά κτήρια (Δυρραχίου και Κωνσταντινουπόλεως), δεν επιτρέπονται.
· Η τηλεργασία είναι υποχρεωτική. Όσοι εργαζόμενοι εργάζονται απομακρυσμένα σύμφωνα με τις οδηγίες του αρμόδιου Διευθυντή, δεν επιτρέπεται να επισκέπτονται το γραφείο τους.
· Δεν επιτρέπονται οι συναντήσεις με φυσική παρουσία. Όλα τα meetings θα γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης, είτε πρόκειται για συναδέλφους είτε για άτομα εκτός εταιρείας. Η Εταιρεία παρέχει όλα τα απαραίτητα ψηφιακά εργαλεία (Webex και Microsoft Teams) στο προσωπικό της.
Οποιαδήποτε εξαίρεση ως προς τα παραπάνω θα εξετάζεται από τον αρμόδιο Γενικό Διευθυντή.
Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο στάδιο τη πανδημίας και χρειάζεται όλοι να συνεχίσουμε τα τηρούμε τα μέτρα, να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και πάνω από όλα την ευθύνη μας απέναντι στους συναδέλφους και τους υπόλοιπους συνανθρώπους μας.
Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό #μένουμε σπίτι, μένουμε διασυνδεδεμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου