Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Επιστολή ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στους υπουργούς Παιδείας και Ενέργειας

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Έκκληση για αναστολή αποκοπών λόγω τηλεκπαίδευσης

 Έκκληση για αναστολή αποκοπών λόγω τηλεκπαίδευσης απήυθυνε με επιστολή της η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στους υπουργούς Παιδείας και Ενέργειας.
Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρται:
"Κυρία Υπουργέ και Κύριε Υπουργέ,
Στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο λόγω της πανδημίας, θα θέλαμε να

επιστήσουμε την προσοχή σας σε ένα ζήτημα, πιστεύουμε, ουσιαστικό και άμεσης προτεραιότητας.
Ειδικότερα, θα θέλαμε να εξετάσετε και να ενεργήσετε στη βάση και της δικής σας ευαισθησίας, την ανάγκη λήψης μιας απόφασης που θα αφορά στο ζήτημα των φτωχών και ευάλωτων νοικοκυριών με παιδιά όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.
Ουσιαστικά σας καλούμε να μεριμνήσετε ώστε κανένας πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας να μην αποστέλλει εντολές αποκοπές για όσο διάστημα διαρκεί η τηλεκπαίδευση.

Πέραν της ανάγκης και της συμμόρφωσης με τη συνταγματική επιταγή για την απρόσκοπτη πρόσβαση στην Παιδεία (αρ. 16 του Συντάγματος) είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι δεν είναι εύκολο για κανέναν τεχνικό να εκτελέσει εντολή αποκοπής ηλεκτρικού τη στιγμή που αντιλαμβάνεται ότι αυτή η ενέργεια θα στοιχίσει σε μαθητές την πρόσβασή τους στην εκπαίδευση και τη μόρφωση, γενικότερα".


www.worldenergynews.gr

1 σχόλιο:

 1. Χρειάστηκαν τρείς εβδομάδας καραντίνας για να πάρει χαμπάρι το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ, ότι οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας συνεχίζουν να στέλνουν αιτήματα προς διακοπή λόγο οφειλής στον ΔΕΔΔΗΕ.
  Με τέτοια αντανακλαστικά κλάψε Γιώργο και Αντώνη για το μέλλον του Ομίλου και των Εργαζομένων εν’ όψη διαπραγμάτευσης και υπογραφείς Νέας Σ.Σ.Ε.
  Αλλοίμονο στους «Νέους» που θα παραμείνουν μετά της εθελουσία.
  Γιατί μόνο γι’ αυτό ασχολείται η Ομοσπονδία.
  Άρε Νίκο τι άφησες στη θέση σου…….
  Που είναι οι μέρες των καταλήψεων στο Μηχανογραφικό Κέντρο της ΔΕΗ ενάντια στο χαράτσι.


  ΑπάντησηΔιαγραφή