Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Νέο μοντέλο εκπτώσεων ετοιμάζει η ΔΕΗ - Τι θα προβλέπει

Το σήμα της ΔΕΗ  

Νέο μοντέλο εκπτώσεων, δεσμεύοντας τους καταναλωτές για την παραμονή τους, ετοιμάζει η ΔΕΗ. Στο τραπέζι και η παροχή πακέτου υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης του οικιακού εξοπλισμού.
Νέα τιμολογιακή πολιτική επεξεργάζεται η ΔΕΗ, με εκπτώσεις από το 2020.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΜΠΕ, με την επιθετική εμπορική πολιτική και τις μειωμένες
τιμές, η επιχείρηση θα απευθύνεται σε καταναλωτές που θα υπογράψουν ετήσια ή διετή σύμβαση, η οποία θα τους δεσμεύει για την παραμονή τους στην επιχείρηση.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, ισχύουσες εκπτώσεις συνέπειας δεν δεσμεύουν τους καταναλωτές να παραμείνουν σε αυτήν.
Πρόκειται, επί της ουσίας, για μία παραλλαγή των συμβάσεων που εφαρμόζονται στην κινητή τηλεφωνία, όπου η έκπτωση στο πάγιο ή στο κόστος της τηλεφωνικής συσκευής συνδέεται με την υπογραφή συμβολαίου ορισμένου χρόνου.
Όσον αφορά στο ύψος των εκπτώσεων που θα περιλαμβάνει το νέο μοντέλο της ΔΕΗ, δεν έχουν ληφθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για εκπτώσεις της τάξεως του 10%, οι οποίες θα κλιμακώνονται ανάλογα και με τη διάρκεια της σύμβασης. 
Η νέα εμπορική πολιτική της ΔΕΗ θα περιλαβάνει επίσης και την παροχή ενός νέου πακέτου υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης του οικιακού εξοπλισμού, σύμφωνα με το οποίο οι καταναλωτές που θα το επιλέξουν, θα μπορούν, έναντι μηνιαίας συνδρομής, να καλούν στο σπίτι τους, για συγκεκριμένο αριθμό περιστατικών τον χρόνο, τεχνίτες (π.χ. υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, κλπ.) για επισκευές βλαβών.

sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου