Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Συγχαρητήρια Σπάρτακου στους άνδρες του υποτομέα φύλαξης του ΛΚΔΜ

 
Τα συγχαρητήριά του στους ανθρώπους της φύλαξης του ΛΚΔΜ έδωσε ο Σπάρτακος με αφορμή τη σύλληψη δράση που πήγε να κλέψει αλουμίνιο.
Πιο αναλυτικά, το σωματείο ανέφερε τα εξής:
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι για μία ακόμα φορά οι άνδρες του υποτομέα φύλαξης εγκαταστάσεων του ΛΚΔΜ, που
συνέβαλαν ουσιαστικά στην σύλληψη δράστη που προκάλεσε φθορές σε αγωγούς αλουμινίου μεταφοράς ρεύματος και αφαίρεσε αλουμίνιο, ιδιοκτησίας της Α.Δ.Μ.Η.Ε.
Ο επαγγελματισμός και η ετοιμότητα που χαρακτηρίζει τους συναδέλφους του  υποτομέα φύλαξης είναι αξιέπαινη και παραδειγματική.
Ειδικά σε μία περίοδο που οι γενικότερες συνθήκες έχουν επηρεάσει όχι μόνο την οικονομία αλλά και τις αξίες και τα ήθη, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκτιμά πως είναι εξόχως σημαντικό το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που ενεργούν με ευσυνειδησία και με μοναδικό μέλημα να υπηρετήσουν αποτελεσματικά τον σκοπό τους.
Περαιτέρω, είναι σημαντικό να αναφερθεί και να επισημανθεί το γεγονός ότι στους εργασιακούς χώρους της ΔΕΗ, παρά τις τραγικές ελλείψεις και τα κενά που υπάρχουν (τόσο σε προσωπικό όσο και σε υλικά μέσα και εξοπλισμό) η λειτουργία της επιχείρησης καθίσταται αποτελεσματική στο μέγιστο δυνατό βαθμό, εξαιτίας ακριβώς του επαγγελματισμού, της συνέπειας και της εμπειρίας των εργαζομένων της.
Αυτό φυσικά όχι απλά δεν εξιλεώνει κανέναν, στο να επιτρέπει την διαιώνιση δυσμενών συνθηκών, αλλά θα πρέπει να λειτουργεί ως επιπρόσθετο κίνητρο (εκτός από την υποχρέωση που υπάρχει) ώστε να γίνονται οι αναγκαίες παρεμβάσεις που θα διασφαλίζουν της καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου