Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Καταναλωτές για ΔΕΗ: «Είστε για κλαυσίγελο -Λίγη ντροπή δεν βλάπτει» (εικόνες)


Καταναλωτές  ΔΕΗ : Σοβαρές καταγγελίες κάνουν κατά της ΔΕΗ καταναλωτές.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν στην επίσημη σελίδα της επιχείρησης

αγανακτισμένοι πελάτες της, η ΔΕΗ:

-Κάνει δύο μήνες να συνδέσει το ρεύμα. Ενώ ο λογαριασμός

στέλνεται σε λάθος διεύθυνση. «Είστε για καυσίγελο», τονίζει ο συγκεκριμένος καταναλωτής.

-Ενώ δεν στέλνει λογαριασμούς, βάζει εισπρακτικές εταιρείες να απειλούν.

-Προχωρά σε υπέρογκες και παράνομες χρεώσεις, ενώ δίνει παρανόμως τα προσωπικά δεδομένα σε εισπρακτικές εταιρείες.  «Λίγη ντροπή και αξιοπρέπεια δεν βλάπτει», τονίζει ο συγκεκριμένος καταναλωτής.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΔΕΗ

Για κλαψίγελο είστε!! 2 μήνες να συνδέσετε ρεύμα και ο λογαριασμός σε λάθος διεύθυνση!!Είδος πολυτελείας το ρεύμα!!!Μόνο δίπλα μας δεν είστε!!

ΔΕΗ Α.Ε. Αν είστε η ΔΕΗ όπως λέτε δίπλα στον πολίτη γιατί βάζετε την εισπρακτική του σιουφα να κυνηγάει τους ευπαθείς πολίτες εεεεε

Δεν στέλνετε λογαριασμούς και βάζετε εισπρακτικές εταιρείες να ειδοποιήσουν ότι θα κάνετε διακοπή… λογαριασμό γιατί δεν στέλνετε ? Πώς θα πληρώσουμε χωρίς την ανάλογη ενημέρωση ?? Και στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών δεν απαντάτε ποτέ !!!!

 • Απάντηση · 1 εβδ.

ΝΑΙ… ΠΟΛΎ ΣΟΒΑΡΟΊ ΕΊΣΤΕ.. ΤΌΣΟ ΠΟΥ ΒΆΖΕΤΕ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ… ΚΑΙ ΔΊΝΕΤΕ ΠΑΡΆΝΟΜΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΣΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ (PALATINO ΣΑΣ ΛΈΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΆΤΙ;) ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΉ ΚΆΤΩ ΑΠΌ 200,00€ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΈΡΗΣΗ ΜΟΛΙΣ 20 ΗΜΕΡΏΝ…ΌΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΊΣΟΥΝ ΤΑ ΌΡΓΑΝΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΏΝ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΦΎΓΟΥΝ ΌΛΟΙ ΑΠΌ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΧΆΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ… ΤΌΤΕ ΘΑ ΧΑΊΡΕΣΤΕ ΜΌΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΝΈΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΑΣ….!!!!!! ΛΊΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ….

 

 

 www.aftodioikisi.gr

1 σχόλιο:

 1. Συγχαρητήρια της σεζόν !! Αίτηση για δάνειο στο Spotlight Global Services με επιτόκιο 3%

  * Αναζητάτε χρηματοδότηση για να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
  * Αναζητάτε δάνεια για την εκτέλεση μεγάλων έργων;
  * Χρειάζεστε δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες;
  * Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο για διάφορους σκοπούς;
  * Σας επηρεάζει η δυσκολία της οικονομίας;
  * σας στερήθηκε δάνειο από την τράπεζά σας ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα;

  Εάν η απάντησή σας είναι ναι, η εταιρεία μου μπορεί να σας βοηθήσει. Προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες δανείου παγκοσμίως.

  Σας προσφέρουμε μια εξαιρετική ευκαιρία για να αποκτήσετε ευνοϊκή χρηματοδότηση με προσωπικό δάνειο έως 5 εκατομμύρια ευρώ και επιχειρηματικό δάνειο έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Οι όροι της σύμβασης είναι σαφείς και οργανωμένοι και από τα δύο μέρη. Οι μηνιαίες πληρωμές και οι περίοδοι αποπληρωμής μπορούν να προσαρμοστούν στις οικονομικές σας δυνατότητες. Λόγω της ατομικής προσέγγισης στις ατομικές ανάγκες, σχεδόν όλοι οι αιτούντες μπορούν να λάβουν δάνειο.

  Τα ενδιαφερόμενα άτομα ή εταιρείες πρέπει να μας γράψουν μέσω ::
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: spotlightglobalservices@gmail.com |
  WhatsApp: +4915758108767

  Μπορείτε εύκολα να μας δείτε στον ιστότοπό μας μέσω: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

  Είμαστε παθιασμένοι με το να κάνουμε την οικονομική ένταξη να μετράει. Τα δάνεια και τα επενδυτικά προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν άνεση και αξία.

  Με το Spotlight Global Financial Services, μπορείτε να αποχαιρετήσετε όλη την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες σας καθώς είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποδοτικοί, γρήγοροι και δυναμικοί

  Θερμές χαιρετισμοί
  Κλαούντια Κλέιν

  ΑπάντησηΔιαγραφή