Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Διάσταση μεταξύ ΓΕΝΟΠ και ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στο θέμα αντιμετώπισης του κορονοιού από την ΔΕΗ


Σε άλλο ύφος και περιεχόμενο, η ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ, σε σχέση με του Σπάρτακου – Ζητεί από τις διοικήσεις του Ομίλου ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ ενίσχυση των μέτρων κατά του Covid-19, την ίδια στιγμή που η ανακοίνωση του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ θέτει πρωτίστως το ζήτημα της ατομικής ευθύνης, για να αλλάξει η κατάσταση.

 

Ενίσχυση των μέτρων κατά του Covid-19

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συνεργάζεται στενά με τις διοικήσεις του Ομίλου ΔΕΗ ΑΕ (ΔΕΔΔΗΕ , ΔΕΗ ΑΝ) και ΑΔΜΗΕ για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την προστασία των ίδιων των συναδέλφων όσο

και των καταναλωτών.

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ απασχολούνται σε όλο τον κύκλο της παραγωγής και διάθεσης του απαραίτητου και βασικού αγαθού της ηλεκτρικής ενέργειας και απαιτείται να εργάζονται αδιάλειπτα στην Παραγωγή , τη Μεταφορά, τη Διανομή και την Εμπορία.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καλεί όλους τους εργαζόμενους που η φύση της εργασίας τους δεν επιτρέπει να κάνουν τηλεργασία, να είναι σχολαστικοί και να ακολουθούν τους γενικούς κανόνες του ΕΟΔΥ για την προστασία έναντι της πανδημίας του κορωνοϊου.

Παράλληλα, ζητά από τις διοικήσεις του Ομίλου ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μηδενίζονται οι κίνδυνοι διασποράς στους χώρους εργασίας όπου εξ αντικειμένου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση εργαζομένων (ορυχεία, συνεργεία τεχνικών κ.α.)

Κρίνουμε απαραίτητη την ενίσχυση των μέτρων που ήδη λαμβάνονται σε καθημερινή βάση (π.χ. περισσότερα rapid test’s, απολυμάνσεις, θερμομέτρηση) σε όλους τους χώρους αλλά και την επέκταση όσων επιβάλλονται ή προτείνονται από τους υγειονομικούς (όπως τα μοριακά τεστ, αντισωμάτων).

Ακόμη, είναι σημαντικό να ενθαρρυνθούν οι διευθυντές των μονάδων και αυτοί με τη σειρά τους να ενθαρρύνουν τους εργαζόμενους για τη συστηματική τήρηση των οδηγιών.

Τέλος, θα ήταν σκόπιμο να εξεταστεί η ένταξη και των εργαζομένων του Ομίλου (που εργάζονται σε κρίσιμες μονάδες, για την Παραγωγή, Μεταφορά και Διανομή της ηλεκτρικής ενέργειας) στο αρχικό πρόγραμμα εμβολιασμού όπως ήδη έχει αποφασιστεί ή εξετάζεται και για άλλες ομάδες εργαζομένων.

Με την ελπίδα ότι θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη ευχόμαστε σε όλους

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά !

***Δείτε εδώ την ανακοίνωση του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ που προηγήθηκε και προκαλεί, ήδη, πολλές αντιδράσεις στους εργαζομένους

 

1 σχόλιο:

 1. Συγχαρητήρια της σεζόν !! Αίτηση για δάνειο στο Spotlight Global Services με επιτόκιο 3%

  * Αναζητάτε χρηματοδότηση για να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
  * Αναζητάτε δάνεια για την εκτέλεση μεγάλων έργων;
  * Χρειάζεστε δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες;
  * Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο για διάφορους σκοπούς;
  * Σας επηρεάζει η δυσκολία της οικονομίας;
  * σας στερήθηκε δάνειο από την τράπεζά σας ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα;

  Εάν η απάντησή σας είναι ναι, η εταιρεία μου μπορεί να σας βοηθήσει. Προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες δανείου παγκοσμίως.

  Σας προσφέρουμε μια εξαιρετική ευκαιρία για να αποκτήσετε ευνοϊκή χρηματοδότηση με προσωπικό δάνειο έως 5 εκατομμύρια ευρώ και επιχειρηματικό δάνειο έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Οι όροι της σύμβασης είναι σαφείς και οργανωμένοι και από τα δύο μέρη. Οι μηνιαίες πληρωμές και οι περίοδοι αποπληρωμής μπορούν να προσαρμοστούν στις οικονομικές σας δυνατότητες. Λόγω της ατομικής προσέγγισης στις ατομικές ανάγκες, σχεδόν όλοι οι αιτούντες μπορούν να λάβουν δάνειο.

  Τα ενδιαφερόμενα άτομα ή εταιρείες πρέπει να μας γράψουν μέσω ::
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: spotlightglobalservices@gmail.com |
  WhatsApp: +4915758108767

  Μπορείτε εύκολα να μας δείτε στον ιστότοπό μας μέσω: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

  Είμαστε παθιασμένοι με το να κάνουμε την οικονομική ένταξη να μετράει. Τα δάνεια και τα επενδυτικά προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν άνεση και αξία.

  Με το Spotlight Global Financial Services, μπορείτε να αποχαιρετήσετε όλη την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες σας καθώς είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποδοτικοί, γρήγοροι και δυναμικοί

  Θερμές χαιρετισμοί
  Κλαούντια Κλέιν

  ΑπάντησηΔιαγραφή