Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Απορρίφθηκε η αίτηση του ΑΔΜΗΕ - Νέες καθυστερήσεις στο έργο του Δυτικού Διαδρόμου στην Πελοπόννησο


Απορρίφθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαβρύτων η αίτηση του ΑΔΜΗΕ σε βάρος των μοναχών της Μονής Αγίων Θεοδώρων, για επανέναρξη των εργασιών ολοκλήρωσης του Δυτικού Διαδρόμου.  

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι θα παραμείνει σε ισχύ η προσωρινή

διαταγή παύσης των εργασιών, έως την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων. Η εκδίκαση δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα από τις 7 Ιανουαρίου, όταν και εκπνέει η τρέχουσα ΠΝΠ που διέπει τη λειτουργία των δικαστηρίων υπό συνθήκες covid-19.

Με βάση μάλιστα την εξέλιξη των κρουσμάτων στη χώρα μας, θεωρείται περίπου βέβαιο πως θα ανανεωθεί η ΠΝΠ και μετά τις 7 Ιανουαρίου, παρατείνοντας επομένως τον υφιστάμενο τρόπο λειτουργίας των δικαστηρίων. Κάτι που σημαίνει ότι τα ασφαλιστικά μέτρα θα εκδικαστούν αργότερα.

Ειδικότερα, η αίτηση του ΑΔΜΗΕ συζητήθηκε την Παρασκευή 18/12/2020 Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καλαβρύτων  και αφορούσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της ΑΔΜΗΕ  ΚΑΤΑ :α) της από 28.11.2020 απόφασης χορήγησης προσωρινής διαταγής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καλαβρύτων  επί της από 25.11.2020 Αίτησης Ασφαλιστικών Μέτρων της «ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΡΟΑΝΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΧΑΙΑΣ»  κλπ  και β)  της «ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΡΟΑΝΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΧΑΙΑΣ»  κλπ με την οποία η αιτούσα εταιρεία ζητούσε  την ανάκληση  της  ανωτέρω προσωρινής διαταγής της Προέδρου Υπηρεσίας του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καλαβρύτων και αναμένεται η έκδοση της απόφασης (πιθανότατα αύριο).

 

 energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου