Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος πιλοτικός κύκλος εκπαίδευσης καταμετρητών του ΔΕΔΔΗΕ σε μετρητές φωτοβολταϊκών συστημάτων από αυτοπαραγωγούς ενεργειακού συμψηφισμού (net metering)

 
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017 ο πρώτος, πιλοτικός κύκλος εκπαίδευσης καταμετρητών τακτικών υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ στις σχολές της Άνοιξης στην Αθήνα, με θέμα τη λήψη ενδείξεων μετρητών φωτοβολταϊκών συστημάτων (ΦΒ) από αυτοπαραγωγούς ενεργειακού συμψηφισμού (net metering).

Την εκπαίδευση πραγματοποίησε ο Εκπαιδευτής των σχολών κ. Νίκος Τζένης, ενώ το εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη
επιτυχία και αναμένεται η άμεση συνέχεια.

Εκ μέρους της διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ συμμετείχαν από την, αρμόδια για την εκπαίδευση, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ο Βοηθός Διευθυντής κ. ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ Αριστείδης και ο Τομεάρχης Ανάπτυξης ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ Κίμων, από την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ο Βοηθός Διευθυντής κ. ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Σταύρος και η Τομεάρχης Διαδικασιών & Συστημάτων Εξυπηρέτησης Καταναλωτών κ. ΚΟΥΡΤΗ Αλεξία και από τη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ο Τομεάρχης Εργαστηρίων & Ασυρμάτων κ. ΧΛΑΜΠΕΑΣ Παναγιώτης.

Το Προεδρείο του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ, εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Καρέλης, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Καλπούζος και ο Ταμίας Σπύρος Σπυρόπουλος.

Το Γραφείο Τύπου

Π.Σ.Κ.Ε.-ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου