Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Έγγραφο του ΔΕΔΔΗΕ εκθέτει τους δημάρχους για την κακοκαιρία «Μήδεια»

Αποτέλεσμα εικόνας για Έγγραφο του ΔΕΔΔΗΕ εκθέτει τους δημάρχους για την κακοκαιρία «Μήδεια»

Αποκάλυψη Newsbomb

Έγγραφο του ΔΕΔΔΗΕ από τις 15 Ιανουαρίου του 2021 που εστάλη σε όλους τους Δήμους των Βορείων Προαστείων ζητά άδεια από τους δήμους και από τα δασαρχεία προκειμένου να γίνει έλεγχος στα δέντρα που γειτνιάζουν με ηλεκτροφόρα καλώδια 

Η αποκάλυψη του Newsbomb.gr ανατρέπει πλήρως τα όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες για την ταλαιπωρία δεκάδων χιλιάδων οικογενειών που έμειναν χωρίς ρεύμα

και σε πολλές περιπτώσεις και χωρίς νερό.

Οι διακοπές της ηλεκτροδότησης οφείλονται προφανώς σε πτώσεις δένδρων πάνω σε ηλεκτροφόρα καλώδια. Το έγγραφο που φέρνει τώρα στη δημοσιότητα το Newsbomb.gr δείχνει ξεκάθαρα ότι ο ΔΕΔΔΗΕ είχε ενημερώσει εγκαίρως όλους τους Δήμους των Βορείων Προαστείων και ζητούσε σχετική άδεια για να προχωρήσει στην κοπή των δέντρων. Συνεπώς κανείς εκ των δημάρχων των περιοχών που επλήγησαν Κηφισιά, Εκάλη, Πολιτεία, Διόνυσος, Δροσιά κλπ δεν έχει καμία απολύτως δικαιολογία ότι δεν ήξερε και δεν γνώριζε.

Δεν μπορούν όλοι αυτοί οι τοπικοί άρχοντες να κρύβονται πίσω από μια αστοχία του ΔΕΔΔΗΕ ή του ΑΔΜΗΕ, όπως για παράδειγμα η έκρηξη ενός ή δυο μετασχηματιστών. Σε αυτή την ιστορία πρέπει ο καθένας να αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί.

Δείτε το σχετικό έγγραφο με ημερομηνία 15 Ιανουαρίου του 2021.

Στη συνέχεια του εγγράφου φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά σχετική άδεια από το δασαρχείο και ζητά από τους Δήμους να παραχωρήσουν προσωπικό και τη σχετική βοήθεια για να γίνουν οι εργασίες κλαδέματος των δέντρων.

Κάτι τέτοιο, όπως αντιλαμβάνεστε δεν έγινε ποτέ. Δείτε τι ζητά ο ΔΕΔΔΗΕ στο έγγραφο που ακολουθεί:

Πάμε τώρα να δούμε σε ποιους Δήμους της Αττικής κοινοποιήθηκε το σχετικό έγγραφο. Σε όλους τους Δήμους των Βορείων Προαστίων όπου 250.000 οικογένειες έμειναν τρεις ημέρες χωρίς ρεύμα.

Οι δήμαρχοι όλων αυτών των περιοχών που σήμερα κρύβονται, καλό θα ήταν να βγούν μπροστά και να αναλάβουν την πολιτική ευθύνη που τους αναλογεί και να μην θυμούνται τους δημότες τους μόνο την τελευταία εβδομάδα των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου