Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος για απολιγνιτοποίηση: "Χρειαζόμαστε μεγαλύτερα χρονικά περιθώρια. Μπορούμε να κρατήσουμε κάποιες μονάδες που είναι αξιόλογες για ένα μεταβατικό διάστημα, το βρίσκω λογικό και αναπόφευκτο"

«Πρέπει να κερδίσουμε χρόνο, μπορούμε να κρατήσουμε κάποιες μονάδες που είναι αξιόλογες για ένα μεταβατικό διάστημα, το βρίσκω λογικό και αναπόφευκτο επειδή προκύπτει ότι δεν προλαβαίνουμε" τόνισε στην τοποθέτηση του στη διαδικτυακή εκδήλωση του www.tvxs.gr και του  www.kozani.tv την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου2021 ο ευρωβουλευτής της ΝΔ

Γιώργος Κύρτσος. "Χρειαζόμαστε περισσότερες ποιοτικές επενδύσεις για να δημιουργηθεί μία αναπτυξιακή δυναμική, χρειαζόμαστε οικονομίες κλίμακας αλλά και σχέδια για μικρές επενδύσεις. Το υγροποιημένο φυσικό αέριο δεν το βρίσκω λάθος, όμως δεν πρέπει να σβήσει από τον χάρτη και η Δυτική Μακεδονία. Η απολιγνιτοποίηση είναι αναπόφευκτη, πρέπει να προγραμματιστεί καλύτερα, χρειαζόμαστε μεγαλύτερα χρονικά περιθώρια, να βρούμε τρόπους να στηρίξουμε την τοπική οικονομία και κοινωνία αποτελεσματικότερα. Πρέπει να γίνουν συμπληρωματικές και διορθωτικές κινήσεις. Είμαστε στην ίδια βάρκα, το πρόβλημα είναι τεράστιο".

 

 www.kozani.tv

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου