Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Πως μπορώ να δω τον λογαριασμό της ΔΕΗ

e-bill111-1200x673 Με απλά βήματα μπορείς να έχεις στο κινητό σου ή τον υπολογιστή σου τον λογαριασμό της ΔΕΗ.
Με την τεχνολογία να προοδεύει ημέρα με την ημέρα η πληρωμή των λογαριασμών γίνεται πλέον… παιχνιδάκι. Όλο και περισσότεροι επιλέγουν να πληρώνουν μέσω e-banking δίνοντας μια απλή εντολή
μέσω του κινητού τους ή του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή. Η ΔΕΗ δίνει τη δυνατότητα στους παρόχους της να βλέπουν αλλά και να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους μέσω της εφαρμογής e-bill.

Τα βήματα για να κάνετε εγγραφή στο e-bill

Για να γλιτώσετε το 1 ευρώ θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και να επιλέξετε να μην παίρνετε λογαριασμό σε χαρτί.
  1. Οι πελάτες της ΔΕΗ πρέπει να μπουν στο e-bill
  2. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν «κλικ» στην επιλογή «εγγραφή νέου χρήστη»
  3. Στη συνέχεια να επιλέξουν «Φυσικό πρόσωπο/Ιδιώτης»
  4. Ανοίγει το σχετικό παράθυρο και εκεί οι πελάτες πρέπει να βάλουν τα στοιχεία που τους ζητά το σύστημα. Ορισμένα στοιχεία υπάρχουν στους λογαριασμούς.
Αφού κάνετε εγγραφή έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να λαμβάνεται μόνο ηλεκτρονικό λογαριασμό. Ταυτόχρονα μπορείτε να επιλέξτε το νέο πρόγραμμα Μηνιαίος Λογαριασμός για νοικοκυριά, επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις, ώστε να λαμβάνετε και να εξοφλείτε το λογαριασμό σας κάθε μήνα. Σημειώνεται ότι γίνεται ειδοποίηση για την έκδοση του λογαριασμού με e-mail ή και sms.
Η πρόσβαση στους λογαριασμού σας γίνεται μόνο ηλεκτρονικά και διακόπτεται η αποστολή έντυπων λογαριασμών μέσω ταχυδρομείου. Προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία, θα πρέπει να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία σας (ΑΦΜ και ΑΔΤ/Διαβατήριο) με αυτά που είναι καταχωρημένα στο μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ.
www.pagenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου