Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε άνεργη γυναίκα στη Σκόπελο

 
Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε άνεργη γυναίκα από τη Σκόπελο και το ΠΑΜΕ Μαγνησίας καταγγέλλει πως η στάση αυτή είναι ανάλγητη. Καλεί δε  τη δημοτική αρχή Σκοπέλου να παρέμβει προς τον ΔΕΔΔΗΕ στο πλαίσιο της Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου
60/2020, για να μη μείνει κανένα λαϊκό νοικοκυριό χωρίς ρεύμα, νερό, τηλέφωνο.
Σε ανακοίνωση του επισημαίνει:
“Tην ίδια ώρα που μεγαλοξενοδόχοι, μεγαλοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές και καναλάρχες εξοπλίζονται με ζεστό χρήμα μέσα από τα “δωράκια” της κυβέρνησης, οι εργαζόμενοι βλέπουν τα δικαιώματά τους να πέφτουν στο κενό, να τσακίζονται καθημερινά και τη λαϊκή κατοικία να πλήττεται.
Παρά τα “ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα” της χιλιοπαιγμένης επίκλησης του “όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε”, της “εθνικής ενότητας” και του “να βάλουμε πλάτη όλοι για να βγούμε από την κρίση τους”, συνεχίζεται η επίθεση σε εμάς που έχουμε πληρώσει τα πάντα, που δε μοιραστήκαμε κανένα κέρδος από την περιβόητη ανάπτυξη. Χωρίς καμιά προειδοποίηση, ο ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζει να κόβει το ρεύμα σε σπίτια λαϊκών οικογενειών εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού και μάλιστα σε Σκοπελίτισσα που βρίσκεται σε καθεστώς αναστολής σύμβασης εργασίας. Απαιτούμε  να επανασυνδεθεί  άμεσα το ρεύμα που κόπηκε και να υπάρξει διακανονισμός στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων της εργαζόμενης.
Καλούμε επίσης τη Δημοτική Αρχή να παρέμβει προς τον ΔΕΔΔΗΕ στο πλαίσιο της Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου 60/2020, για να μη μείνει κανένα λαϊκό νοικοκυριό χωρίς ρεύμα, νερό, τηλέφωνο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου