Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Σ. Φάμελλος: Αντί για μειώσεις στο ρεύμα προσλαμβάνουν αχρείαστους διευθυντές στη ΔΕΗ (ηχητικό)

Σ. Φάμελλος: Αντί για μειώσεις στο ρεύμα προσλαμβάνουν αχρείαστους ...
Ο Σωκράτης Φάμελλος μίλησε για άσκοπες σπατάλες στη ΔΕΗ, για πληρωμές golden boys και πολλαπλασιασμό των θέσεων διευθυντών χωρίς σκοπιμότητα επιχειρησιακή, κάτι που τους βρίσκει αντίθετους καθώς όλα γίνονται και χωρίς ΑΣΕΠ. 
Σήμερα θα μπορούσαμε να μιλήσουμε και για μείωση του κόστους ενέργειας μια και το κόστος παραγωγής έχει πέσει αρκετά και
αποδεικνύεται ότι ήταν αδικαιολόγητη και άδικη η αύξηση της τιμής του ρεύματος της ΔΕΗ που έκανε ο κ. Χατζηδάκης τον περασμένο Σεπτέμβριο, επισήμανε μεταξύ άλλων μιλώντας Στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Ενέργειας του κόμματος Σωκράτης Φάμελλος.
Στον Χρυσόστομο Λουκά ο κ. Φάμελλος επισήμανε ότι έχουν σήμα κινδύνου από πολλές δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης και από την Ένωση ΔΕΥΑΘ για αύξηση του λειτουργικού κόστους του κατά 20% που δεν πρέπει να μεταφραστεί σε αύξηση των υπηρεσιών ύδρευσης.
Είναι ο καιρός και υπάρχουν και τα δεδομένα, όπως είπε, ώστε και στο κόστος καυσίμων και πολύ περισσότερο στο κόστος ενέργειας να δούμε κινήσεις προς όφελος των πολιτών και της αγοράς μια και τώρα εργασία, αγορά, οικονομία και τα νοικοκυριά θέλουν στήριξη, επισήμανε ο τομεάρχης.
Ο κ. Φάμελλος μίλησε για άσκοπες σπατάλες στη ΔΕΗ, για πληρωμές golden boys και πολλαπλασιασμό των θέσεων διευθυντών χωρίς σκοπιμότητα επιχειρησιακή, κάτι που τους βρίσκει αντίθετους καθώς όλα γίνονται και χωρίς ΑΣΕΠ.
Η κυβέρνηση, εξήγησε, γυρίζει σ’ ένα απαρχαιωμένο και χυδαίο μοντέλο καπιταλισμού, χωρίς καν τις ιδεολογικές κατευθύνσεις του φιλελευθερισμού σημείωσε ο βουλευτής.
Ο κ. Φάμελλος μίλησε μεταξύ άλλων και για την προχειρότητα και τη σκοπιμότητα και την κατάργηση από τη ΝΔ του κράτους δικαίου όπου υπάρχει και την αποδόμηση δημόσιων λειτουργιών και την πώληση της δημόσιας περιουσίας. Χαρακτηριστικά είναι και όσα συμβαίνουν με την ακύρωση δασικών χαρτών, αποδομούνται και κλείνουν υπηρεσίες περιβάλλοντος.
Ο πρώην υπουργός μεταξύ άλλων επισήμανε ότι χωρίς να μας το επιβάλλει κανείς και ενώ είναι κερδοφόρο, στο «περιβαλλοντικό» νομοσχέδιο που ψηφίστηκε από τη ΝΔ, περιλαμβάνεται και η πώληση του δικτύου υψηλής τάσης και γίνεται πώληση και άλλων εταιριών, περιουσιακών στοιχείων του κράτους στη λογική μπάτε σκύλοι αλέστε.
Το ηχητικό εδώ 

www.avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου