Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο εκπρόσωπος εργαζόμενων της ΔΑΚΕ στο ΔΣ ΔΕΗ Π. Καραλευθέρης το 2011 με ΠΑΣΟΚ ήταν κατά του Φ/Β στην Κοζάνη και σήμερα με ΝΔ το χαρακτηρίζει ως πραγματική απάντηση στη μεταλιγνιτική εποχή.

 

Φωτιά βάζει ανάρτηση της ΔΡΑΣΕ- ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όπου δείχνει σε βίντεο τον "συνάδελφο" εκπρόσωπο των εργαζόμενων στο ΔΣ της ΔΕΗ ΔΑΚΙΤΗ Παντελή Καραλευθέρη  να πρωταγωνιστή τον Γενάρη του 2011 (εποχή πρωθυπουργίας Γ. Πααπανδρέου) ενάντια στην τότε απόφαση για κατασκευή ΦΒ πάρκου στις αποθέσεις της ΔΕΗ, κατηγορώντας τον σήμερα για την αλλαγή στάσης με κυβέρνηση ΝΔ στο ίδιο θέμα κατασκευής ΦΒ πάρκου στις αποθέσεις της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα. 


Ο συνάδελφος Καραλευθέρης προχωράει ένα βήμα παραπάνω και χαρακτηρίζει το ΦΒ (τα άλλοτε καθρεφτάκια) πραγματική απάντηση στην μεταλιγνιτική εποχή, πουλώντας παράλληλα και μετοχές αυτού

στους πολίτες της περιοχής. Το συγκεκριμένο θέμα ανέδειξε και το kozan.gr (ΕΔΩ), ενημερωτικός ιστότοπος της Κοζάνης.

Το νέα ατόπημα του εκπροσώπου των εργαζόμενων έρχεται να προστεθεί σε αυτό της πώλησης του ΑΔΜΗΕ που είχε πει στο δημοτικό συμβούλιο της Πτολεμαΐδας και δυστυχώς πλέον εγείρονται σοβαρά ζητήματα γύρω από την εν γένει συμπεριφορά και λειτουργία του κ. Καραλευθέρη, ο οποίος έχει προφανώς μπερδέψει τον ρόλο του εκπροσώπου των εργαζόμενων και του εκπροσώπου της κυβέρνησης και της διοίκησης της ΔΕΗ. Η ΓΕΝΟΠ και τα σωματεία έχουν χρέος να προασπίσουν τους εργαζόμενους από τέτοιες συμπεριφορές.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου