Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Ντοκουμέντα και στοιχεία! Ώρα ευθύνης για όλους μας! Ώρα αφύπνισης!


ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ,
να σταματήσουμε το κρυφτούλι και να πάρουμε σαφή και ξεκάθαρη θέση, στο Σκάνδαλο και την καταστροφή που συντελείται σε βάρος της περιοχής μας Δεν έχουμε χρόνο.
ΕΝΑ παράδειγμα, μετά από έρευνα, είναι, η κατασκευή της μονάδας αποθείωσης, στην λιγνιτική μονάδα ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου 5, Τώρα κατασκευάζεται,ο προϋπολογισμός του έργου 68000000 εκ ευρώ, χρήματα του Ελληνικού λαού. Παράδοση έργου Ιούλιος του 2021.
Κλείσιμο λιγνιτικών μονάδων ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου τέλος 2022. Μια τρέλα πετάμε χρήματα, σε μια μονάδα που αύριο κλείνει και η Κοζάνη χωρίς Τηλεθέρμανση.
Με όλο το σεβασμό και την φιλική εκτίμηση που σας έχω σας προκαλώ να μου απαντήσετε, κύριε Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, φίλε Γ Κασαπιδη και περιφερειακό συμβούλιο και εσύ κύριε Δήμαρχε Κοζάνης φίλε Λ Μαλουτα και Δημοτικό συμβούλιο.
Γιατί το επιτρέπετε???
Η πρόταση μας απέναντι στην Βίαιη και αναίτια απολιγνιτοποιηση που εξυπηρετεί αλλά συμφέροντα και οχι της περιοχής μας.
Πρέπει να είναι μια και ενιαία, παράταση χρόνου προσαρμογής έως το 2050 όρος ΕΕ, λειτουργία των λιγνιτικών μονάδων, ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου 5, Πτολεμαΐδα 5 υπό κατασκευή, Μελίτη και Μεγαλόπολη.
Για να υπάρξει ανάπτυξη και οχι Ερήμωση, για να υπάρχει εργασία και οχι ανεργία, για να υπάρχει οικονομία και αγορά καταστήματα, για να υπάρχει τηλεθερμανση, για να δουλεύουν οι εταιρείες της περιοχής μας και οι άνεργοι της περιοχής μας.
Ξέρω ότι ίσως στεναχωρώ κάποιους φίλους, αλλά το μέλλον της περιοχής μας και της ζωής, μας είναι πολύ πιο σημαντικό από τα κόμματα, τις παρατάξεις και το κρυφτούλι με την φάκα και το τυράκι, που απλόχερα μας προσφέρουν, η κυβέρνηση, οι εταιρείες για αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα.
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ, έως τις 10 Νοεμβρίου πρέπει να απαντήσουμε, εμείς στην ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ που βάζουν στην περιοχή μας.
Άμεσα ενημέρωση των πολιτών και της κοινωνίας της Δυτικής Μακεδονίας, ενιαίος λόγος και αγώνας διάρκειας για να αποτρέψουμε την καταστροφή και Ερήμωση της περιοχής μας….Κραυγή Αγωνίας. Σας ζητώ συγνώμη, αλλά το μέλλον αφορά τα παιδιά μας και την ζωή μας…

 

του Γ. Καραβασίλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου