Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

ΕΔΟΠ/ΔΕΗ για το νέο λογότυπο της ΔΕΗ: Τα σύμβολα δεν τα αλλάζεις τα στηρίζεις


Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Δοικητικού και Οικονομικού Προσωπικού ΕΔΟΠ/ΔΕΗ υπογραμμίζει τα εξής: 

Με μία αιφνίδια ενέργεια η Διοίκηση της ΔΕΗ, άλλαξε ξαφνικά το λογότυπό της εξαφανίζοντας τον κεραυνό, που αποτέλεσε σύμβολο

για την ιστορία της ΔΕΗ.

  • Αφαίρεσαν το έμβλημα που σηματοδοτούσε  για 70 χρόνια την συμβολή της στον εξηλεκτρισμό τη χώρας, στην στήριξη των τοπικών κοινωνιών δίδοντας δουλειά δημιουργώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας, βοηθώντας την Εθνική Οικονομία που ισοδυναμούσε με ένα οικονομικό θαύμα την εποχή εκείνη.

  • Η ΔΕΗ παρά τις εχθρικές πολιτικές που δέχεται, όλα αυτά τα χρόνια εξακολουθεί, προς το παρόν, να είναι η μοναδική εγγύηση για την ομαλή τροφοδοσία της χώρας, χάρη στον λιγνίτη και στις υποδομές που δημιούργησε με την υδροηλεκτρική παραγωγή. 

  • Δυστυχώς η σημερινή κυβερνητική πολιτική, μετά το τέλος που ανακοίνωσε για την λιγνιτική παραγωγή, θέλει να διακόψει κάθε σχέση με την ιστορία της ΔΕΗ, γι’αυτό κατήργησε τον κεραυνό, σηματοδοτώντας με την πράξη αυτή ότι από εδώ και πέρα αρχίζει το μέλλον της ΔΕΗ, έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την πράσινη ανάπτυξη. 

  • Πέραν όλων των άλλων προκύπτει το εξής ερώτημα: Άραγε οι μεγάλες βιομηχανίες που βάζουν νέα προϊόντα ή παράγουν τα ίδια με άλλη τεχνολογία, όπως είναι τα αυτοκίνητα, γιατί δεν αλλάζουν το λογότυπό τους; 

    Τέλος ως εργαζόμενοι ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο της κύκλο, αλλά για εμάς και για τον Έλληνα καταναλωτή θα μείνει ανεξίτηλα μέσα μας η προσφορά των 70 χρόνων, γιατί η ιστορία δεν διαγράφεται ενώ θεωρούμε ότι η όλη εξέλιξη θα δημιουργήσει νέα υπέρογκα κόστη, αφού πρέπει το λογότυπο να αντικατασταθεί σε όλα τα κτήρια της χώρας, στα αυτοκίνητα, στα έντυπά της κλπ. Αλλά ποιος νοιάζεται για τα χρήματα αυτά; Λεφτά υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου