Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Η Ν.Ε. Κοζάνης ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στην Κοζάνη “Δεν θέλουμε άλλες κούφιες εξαγγελίες και λόγια, θέλουμε θέσεις εργασίας όχι έκρηξη της ανεργίας ήδη έχουμε 3.000 ανέργους από την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.!”

Καλωσορίζουμε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην Κοζάνη και  καταλαβαίνουμε την ανησυχία που τον διακατέχει, γι’ αυτό άλλωστε  έχει αποκρύψει το πρόγραμμα του από τους πάντες!

Όλα  αυτά είναι πρωτοφανή! Δεν ξανάγινε  ποτέ έλευση

πρωθυπουργού και να μην υπάρχει ατζέντα  στην Περιφερειακή Ενότητα  που θα επισκεφτεί

  • Δήμαρχοι
  • Βουλευτές
  • Περιφερειάρχης

Άλλωστε το τελευταίο διάστημα δεν αντέχει ούτε τον διάλογο ούτε την Δημοκρατία! Κινείται και  λειτουργεί σε ένα υπερπροστατευμένο περιβάλλον .

Τον καλωσορίζουμε σε μια περιοχή που είναι ευπρόσδεκτες, πάντα κατά τον κύριο Μητσοτάκη, οι μεγάλες Γερμανικές εταιρίες (δηλώσεις του στην bild )και για την οποία δήλωσε «να βρουν οι κάτοικοι της Δ. Μακεδονίας  τι θα κάνουν»!

Τον καλωσορίζουμε σε μια περιοχή που καταδίκασε με την απόφαση του για τη βίαιη απολιγνιτοποίηση, που επέβαλε χωρίς κανένα σχεδιασμό,  εξαγγέλλοντας στον ΟΗΕ  το σβήσιμο των λιγνιτικών μονάδων που τις θυμάται μόνο όταν υπάρχει κίνδυνος μπλάκ άουτ.

Καταλαβαίνουμε  την αγωνία του να έρθει αφού ανέβαλε δυο φορές την επίσκεψη του γιατί μόλις χθες ενεργοποίησαν  το ταμείο δίκαιης μετάβασης που συγκρότησε ο ΣΥΡΙΖΑ με 60 εκατομμύρια ευρώ και αφού επί 2,5 χρόνια το είχαν αδρανοποιημένο.

Τι έχει κάνει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ; Τι έχουν να μας πουν;

  • Εκχώρηση και ξεπούλημα της ΔΕΗ!
  • Αποτυχία στη διαχείριση της πανδημίας με πάνω από 17.000 νεκρούς!
  • Συρρίκνωση της οικονομίας
  • εκτόξευση του χρέους με τη διάλυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων!

Δεν ξέρουμε αν συναντήσει τους κοινωνικούς φορείς  με την μεγαλοπρέπεια που τον διακρίνει  όμως του στέλνουμε ένα μήνυμα από την Κοζάνη:

sysyrizaμέσα και έξω από την Ελλάδα αγνοώντας τους ανθρώπους και την κοινωνία της Δυτικής  Μακεδονίας.

Δεν θέλουμε άλλες κούφιες εξαγγελίες και λόγια, θέλουμε θέσεις εργασίας όχι έκρηξη της ανεργίας ήδη έχουμε 3.000 ανέργους από την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.!

Δεν θέλουμε καθρεφτάκια να γεμίζουν άναρχα τις εκτάσεις της Δυτικής Μακεδονίας χωρίς χωροταξικό σχέδιο για να εξυπηρετήσουν μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, δεν είμαστε ιθαγενείς, θέλουμε σχέδιο και προοπτική ώστε να μείνουμε στον τόπο μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Κοζάνης  είναι δίπλα στην κοινωνία, στις συλλογικότητες, στους φορείς της Π.Ε Κοζάνης και το δείχνει έμπρακτα καλώντας τους όλους σε συνδιασκέψεις -εκδηλώσεις- συνέδρια  ώστε μαζί να συνδιαμορφώσουμε ένα νέο παραγωγικό σχέδιο ανάπτυξης, ένα νέο μοντέλο για το αύριο της περιοχής μας.

Συμμετέχουμε δυναμικά στις κινητοποίησης που εξήγγειλαν οι φορείς της περιοχής.

ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου