Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Στο δρόμο για τη Λάρισα το ΔΕΗ e-bike Festival

e_bike_dei

Η πόλη της Λάρισας, υποδέχεται το πρώτο φεστιβάλ, αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ελλάδα, το Σαββατοκύριακο 27-28 Νοεμβρίου 2021

Η πόλη της Λάρισας είναι ο επόμενος σταθμός του ΔΕΗ E-Bike Festival, του πρώτου, μεγάλου φεστιβάλ αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ελλάδα.

Την πρωτοβουλία της ΔΕΗ, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής για την πράσινη μετάβαση και τη βιώσιμη ανάπτυξη, θα φιλοξενήσει η Κεντρική Πλατεία της πόλης το Σαββατοκύριακο 27 – 28 Νοεμβρίου 2021, από τις 11π.μ. μέχρι τις 8μ.μ.

Το ΔΕΗ E-Bike Festival παρουσιάζει την παγκόσμια τάση χρήσης ηλεκτρικών ποδηλάτων και συγκεντρώνει για πρώτη φορά τα περισσότερα σύγχρονα μοντέλα από εταιρείες διεθνούς κύρους, ανάμεσά τους και ελληνικές.

Λαρισαίοι κάθε ηλικίας και επισκέπτες της πόλης, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πιο σύγχρονη τεχνολογία βιώσιμης αστικής μετακίνησης, σωματικής άσκησης και ψυχαγωγίας.

Η ειδικά κατασκευασμένη πίστα test rides αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον για δωρεάν δοκιμές σε μοντέλα ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση που καλύπτουν κάθε ανάγκη για διαφορετική χρήση ειδικά ποδήλατα για πόλη, βουνό, δρόμο, αναδιπλούμενα κ.α.

Φίλοι, οικογένειες αλλά και μεμονωμένοι επισκέπτες της πρωτοποριακής εκδήλωσης της ΔΕΗ, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε παιχνίδι δεξιοτεχνίας στο πεντάλ και να κερδίσουν οικολογικά και ποδηλατικά αναμνηστικά δώρα. Η εξειδικευμένη ομάδα του ΔΕΗ E-Bike Festival θα προσφέρει παράλληλα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης και τεχνικής συμβατικού ποδηλάτου σε παιδιά 6-12 ετών.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, οι επισκέπτες, θα ενημερώνονται ταυτόχρονα και για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να μειώσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα μέσω των πράσινων, εύκολων, ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών ΔΕΗ όπως το GreenPass για κατανάλωση ρεύματος από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, το MyHomeOnline, το e self-metering, το e-bill κ.α.


Το ΔΕΗ e-bike Festival υλοποιείται σε συνεργασία με τον οργανισμό “Πόλεις για Ποδήλατο”, μέλος της European Cyclists Federation και τo mbike.gr. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων. Στην εκδήλωση τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας και το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον Covid-19.

 

www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου