Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Γιώργος Τράγκας από την Κοζάνη: “Ο Μητσοτάκης έριξε στην δυστυχία την Κοζάνη εξυπηρετώντας οργανωμένα συμφέροντα”


Κοζάνη, Σάββατο. Επόμενος σταθμός της περιοδείας του Κ.ΕΛ.ΑΝ σε πόλεις και χωριά της Μακεδονίας. Η Κοζάνη είναι ο μαγικός καθρέφτης που μέσα του βλέπεις τη διαπλοκή, τα οργανωμένα συμφέροντα, την απαξίωση της ελληνικής περιφέρειας από την Αθηνοκεντρική ελίτ και το πώς τα τζάκια, πολιτικά και οικονομικά αρμέγουν την οικονομία της χώρας χωρίς

να δίνουν πεντάρα τσακιστή στις ζωές των ανθρώπων. Εδώ στην Κοζάνη, ακούς απίθανες ιστορίες από κτηνοτρόφους για κολωνακιώτες-αετούς του συστήματος που πίνοντας καπουτσίνο στο «Da Capo» εισπράττουν ένα ποταμό εκατομμυρίων ευρώ από βοσκοτόπια. Εδώ, σου θυμίζουν ότι ο πατέρας Μητσοτάκης έκλεισε τρία μεγάλα εργοστάσια και ο γιός του δεσμεύθηκε να κλείσει όλες τις μονάδες της ΔΕΗ, όλα τα πεδία λιγνίτη, έως το 2023, απολύοντας χιλιάδες εργαζόμενους, ενώ η φίλη του, η καγκελάριος Μέρκελ, θα βάλει λουκέτο σε παρόμοιες μονάδες το 2038. Ούτε οι εμβολιασμένοι δεν κυκλοφορούν το βράδυ στην Κοζάνη!

Ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου μαζί με τους έγκριτους παρουσιαστές των βραδινών δελτίων ειδήσεων έχουν σπείρει άφθονο τρόμο. Οι Kοζανίτες ακούνε, ότι και οι εμβολιασμένοι μεταφέρουν τον ιό, νοσούν και πεθαίνουν, με αποτέλεσμα τα έσοδα της εστίασης και του εμπορίου να έχουν πέσει 50% το τελευταίο δεκαπενθήμερο.

Λένε, ότι ο Μητσοτάκης θα πάει αυτή την εβδομάδα στην πόλη. Έχω την αίσθηση ότι αν περάσει για μια-δύο ώρες δεν θα ακούσει τίποτα, πολιορκημένος από μεγάλο αριθμό αστυνομικών. Όλοι μιλάνε για παρανοϊκά μέτρα. Κάποιος μπορεί να μείνει με rapid test σε ένα ξενοδοχείο, αλλά δεν μπορεί να εισέλθει σε αυτό ένας φίλος του που θέλει να πιει καφέ έχοντας αρνητικό τεστ. Γελάνε και κλαίνε οι πάντες. Ο σερβιτόρος που δούλεψε με rapid, σχολάει αλλά δεν μπορεί να ξαναμπεί μέσα στο κατάστημα για να πιει ένα ούζο με την φίλη του. Τρέλα και φτώχεια.

Εδώ ο αέρας τα βράδια σου ψιθυρίζει τις δουλειές του Σάκη Ρουβά με φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες (ΚΗΕΦΕΡ). Κατεβαίνοντας τους στενούς κατηφορικούς δρόμους μαθαίνεις ότι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ κέρδισαν πολλά και θα βγάλουν περισσότερα, από τις μονάδες παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος που υπάρχουν στην περιοχή. Όλοι δείχνουν τον Μητσοτάκη και υποστηρίζουν ότι εκπροσωπεί οργανωμένα συμφέροντα. Ποιους να πρωτοδεί ο Μητσοτάκης και ποια προβλήματα να θεραπεύσει, αφού οι κολλητοί του, οι συναλλασσόμενοι μαζί του, η κυβέρνηση του, είναι μπερδεμένοι σε δουλειές από τις οποίες βγάζουν εκατοντάδες εκατομμύρια.

 

Από την ΣΤ στο kozan.gr

1 σχόλιο:

 1. Πού να πάρετε ένα αξιόπιστο δάνειο;

  Η απόκτηση νόμιμης πιστωτικής εταιρείας ήταν πάντα μεγάλο πρόβλημα. Σε πελάτες που έχουν οικονομικά προβλήματα και χρειάζονται λύση για αυτό. Το θέμα της πίστωσης και των προπληρωμών είναι κάτι για το οποίο ανησυχούν πάντα οι πελάτες όταν αναζητούν δάνειο από έναν νόμιμο δανειστή. Ωστόσο, έχουμε κάνει αυτή τη διαφορά στον κλάδο των δανείων με την εταιρεία HILLTOP FINANCE. (hilltopfinancefirm@gmail.com)

  Γιατί να πάρω δάνειο από το HILLTOP;

  Εδώ στο HILLTOP προσπαθούμε να είμαστε η καλύτερη εταιρεία διαδικτυακών δανείων όσον αφορά τις υπηρεσίες μας και την ικανοποίηση των πελατών μας. Προσφέρουμε ακάλυπτα δάνεια στο 90% των αιτούντων μας
  - με επιτόκιο έως και 3%
  - χωρίς απαίτηση πιστοληπτικής ικανότητας
  - Απαιτούνται πολύ λίγα έγγραφα
  - Η προγραμματισμένη ημερομηνία αποπληρωμής είναι ελαστική
  - εκταμίευση δανείου μεταξύ 24 ωρών από την υποβολή της αίτησης
  - πολύ φιλικό περιβάλλον.

  Πώς μπορώ να πάρω δάνειο από το HILLTOP;

  Προσφέρουμε δάνεια χωρίς εξασφάλιση που κυμαίνονται από 3000 έως 500000 σε USD/EUR/£ £, εξακολουθούν να ισχύουν άλλα ισοδύναμα νομίσματα. Τώρα βιαστείτε και επιλέξτε τη φόρμα αίτησης για να λάβετε το επιθυμητό δάνειο για την ενοποίηση τμήματος, την επιχείρηση, τις επισκευές κατοικιών και οποιαδήποτε άλλα σχετικά ζητήματα.

  E-mail: hilltopfinance@protonmail.com

  E-mail: hilltopfinancefirm@gmail.com

  Whatsapp: +1(954)417-1149

  Τηλεγράφημα: +1(954)417-1149

  ΑπάντησηΔιαγραφή