Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Mytilineos: Ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί περί "διαμάχης" μας με την ΔΕΗ - Πυλώνας της χώρας η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού


"Ουδεμία διαμάχη" ανάμεσα στη Mytilineos και την ΔΕΗ δεν υφίσταται, όπως διασαφηνίζει η πρώτη επ αφορμή δημοσιεύματα που θίγουν το ζήτημα, βασιζόμενα στις παρατηρήσεις και τα σχόλια της Mytilineos στα πλαίσια της διαβούλευσης για τα τιμολόγια λιανικής αγοράς. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Mytilineos αναφέρει τα εξής: 

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε υποτιθέμενη διαμάχη

της MYTILINEOS με τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού για θέματα ανταγωνισμού, η εταιρεία μας επισημαίνει ότι η MYTILINEOS στηρίζει πάγια την ενδυνάμωση της ΔΕΗ και τον ρόλο που έχει παίξει επί δεκαετίες στον εξηλεκτρισμό της χώρας, στη στήριξη της ελληνικής βιομηχανίας και των ελληνικών νοικοκυριών.

Εξάλλου, ο ίδιος ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Ευάγγελος Μυτιληναίος, επανειλημμένως και δημόσια έχει αναγνωρίσει το ρόλο της ΔΕΗ ως ενεργειακού πυλώνα της χώρας. Γι’ αυτό και χαιρετίζει την πρόσφατη και εξαιρετικά επιτυχημένη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΔΕΗ και το μετασχηματισμό της σε μια σύγχρονη ενεργειακή εταιρεία.

Αυτή η πάγια τοποθέτηση, δεν αλλοιώνεται, ούτε υπήρξε η παραμικρή πρόθεση να αλλοιωθεί, από απόψεις που διατυπώθηκαν στο πλαίσιο  διαβούλευσης που αφορούσε σε τιμολόγια λιανικής και άπτεται τεχνικών  ζητημάτων της σχετικής αγοράς.

 

energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου