Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Εγκληματική ενέργεια σε βάρος φύλακα συναδέλφου

Εγκληματική ενέργεια σε βάρος φύλακα συναδέλφου

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε συνάδελφος φύλακας ο οποίος εν ώρα υπηρεσίας στον υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ στο Ολυμπιακό Στάδιο, δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό από αδίστακτους ληστές, οι οποίοι δεν σταμάτησαν μέχρι εκεί αλλά συνέχισαν το βάναυσο έργο τους, βάζοντας φωτιά στο ιδιωτικό του όχημα.

Ευτυχώς, ο συνάδελφος είναι εκτός κινδύνου και βρίσκεται στο

στάδιο της αποθεραπείας χωρίς άλλα σοβαρά προβλήματα. 

Η Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ - ΚΗΕ καλεί την διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ να λάβει μέτρα και πρωτοβουλίες που θα αποθαρρύνουν ανάλογα περιστατικά ενώ οφείλει να εξοπλίσει τεχνολογικά αλλά και με επιπλέον προσωπικό, τις εγκαταστάσεις οι οποίες βρίσκονται, λόγω απομακρυσμένης γεωγραφικής θέσης, στο στόχαστρο επίδοξων ληστών και άλλων κακοποιών στοιχείων.

Επιπρόσθετα, η διοίκηση οφείλει να συνδράμει για να προστατευθούν οι συγκεκριμένοι χώροι και με αστυνομική κάλυψη για την αποτελεσματική αντιμετώπιση παρόμοιων εγκληματικών φαινομένων και παράλληλα να βοηθήσει έμπρακτα με κάθε μέσο την υγειονομική περίθαλψη του φύλακα -συναδέλφου αλλά και να φροντίσει να αποζημιωθεί οικονομικά για τις υλικές ζημιές που υπέστη το όχημα του.

Η Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ στέκεται στο πλευρό του άτυχου συναδέλφου και του εύχεται καλή ανάρρωση και υγιή επάνοδο στην εργασία του.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου