Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Μήνυμα του Προέδρου & ΔΝΣ ΔΕΗ Α.Ε, Γεωργίου Ι. Στάσση

 Γιώργος Στάσσης : Η ΔΕΗ ήταν στα πρόθυρα άτακτης χρεοκοπίας - ΤΑ ΝΕΑ

Αγαπητοί συνεργάτες,

Λίγες ώρες μετά την αλλαγή του χρόνου θέλω να στείλω τις πιο θερμές ευχές μου για υγεία και κάθε ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας για τη νέα χρονιά. Αλλά και να σας ευχαριστήσω θερμά για τη συνεργασία μας την χρονιά που έφυγε. 

Το 2022 διαχειριστήκαμε εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις. Από

ακραία καιρικά φαινόμενα, μέχρι πρωτόγνωρες διεθνείς αναταράξεις στην ενέργεια, λόγω του τραγικού πολέμου στην Ουκρανία που προκάλεσε την μεγαλύτερη ενεργειακή κρίση στην ήπειρο μας!

Στις δυσκολίες αυτές ανταπεξήλθαμε όσο καλύτερα γινόταν και καταφέραμε να αποτελέσει η ΔΕΗ, σε μια εποχή αστάθειας και αβεβαιότητας, ένα στήριγμα για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Χάρη στην οικονομική εξυγίανση της επιχείρησης κατά την τελευταία τριετία, η ΔΕΗ μπόρεσε να σταθεί δίπλα στους πελάτες της, απορροφώντας μεγάλο μέρος της αύξησης των διεθνών τιμών ενέργειας, παρέχοντας τις μεγαλύτερες εκπτώσεις και διαθέτοντας τα μεγαλύτερα ποσά για τη στήριξη των πιο ευάλωτων νοικοκυριών από κάθε άλλο ενεργειακό πάροχο.

Παράλληλα, συνεχίστηκε η πορεία μετασχηματισμού της επιχείρησης, που τη βάζει πια σε μια νέα εποχή. Η ΔΕΗ εκσυγχρονίζει καθημερινά τις υποδομές και τη λειτουργία της, με καλύτερα δίκτυα αλλά και νέες υπηρεσίες για τους πελάτες της. Παραμένει πρωταγωνίστρια στην προσπάθεια για την ενεργειακή μετάβαση, έναν στόχο που μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία φαίνεται ακόμα πιο αναγκαίος. Επιβεβαιώνει συνεχώς την εμπιστοσύνη των αγορών προσελκύοντας και συμμετέχοντας σε μεγάλες επενδύσεις στο χώρο της ενέργειας. Επεκτείνεται στα Βαλκάνια κάνοντας τη δική της δύναμη, δύναμη για τη χώρα. 

Η συμβολή σας σε αυτή την πορεία της ΔΕΗ είναι ανεκτίμητη. Γι’ αυτό και θέλω να σας ευχαριστήσω μια ακόμα φορά για όλα όσα κάνετε καθημερινά για να πετύχουμε τους στόχους μας και να γίνει η ΔΕΗ όπως την ονειρευόμαστε. Παντού και πάντα λέω ότι ο επαγγελματισμός, η εργατικότητα, οι εμπειρίες, οι δεξιότητες των εργαζόμενων της ΔΕΗ είναι δύναμη και πλούτος για την επιχείρηση. Καθώς και ότι με την καλόπιστη και γόνιμη συνεργασία μας, μπορούμε να δίνουμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα που ανακύπτει.

Θέλω να ελπίζω ότι η χρονιά που ξεκινάει θα είναι για όλους καλύτερη. Με λιγότερες διεθνείς αναταράξεις, λιγότερα απρόοπτα και πολλά ακόμα βήματα μπροστά για τη ΔΕΗ. Να συνεχιστεί ο μετασχηματισμός της σε μια σύγχρονη, δυναμική ενεργειακή εταιρεία, πρωταγωνίστρια στην ευρύτερη περιοχή μας. Ένα στήριγμα για τη χώρα και τους πελάτες της, που θα κάνει περήφανους όλους όσους εργαζόμαστε σε αυτήν.

Εύχομαι και πάλι το 2023 να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Γεώργιος Ι. Στάσσης

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου