Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Στάσσης: Στήριγμα για την Ελλάδα και πρωταγωνίστρια της ενεργειακής μετάβασης η ΔΕΗ

Μέσα σε ένα περιβάλλον αστάθειας, η ΔΕΗ, εισερχόμενη στη νέα εποχή της καθώς μετασχηματίζεται σε μια σύγχρονη και δυναμική εταιρεία ενέργειας που πρωταγωνιστεί στην ενεργειακή μετάβαση και τα ενεργειακά δρώμενα της περιφέρειας, μπορεί να αποτελέσει στήριγμα για την Ελλάδα και τους Έλληνες, σημειώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Γ. Στάσσης σε μήνυμά του προς τους

εργαζόμενους της επιχείρησης, με την ευκαιρία της νέας χρονιάς. 

Αναλυτικά, το μήνυμα του κ. Στάσση έχει ως εξής:

 

Αγαπητοί συνεργάτες,

Λίγες ώρες μετά την αλλαγή του χρόνου θέλω να στείλω τις πιο θερμές ευχές μου για υγεία και κάθε ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας για τη νέα χρονιά. Αλλά και να σας ευχαριστήσω θερμά για τη συνεργασία μας την χρονιά που έφυγε. 

Το 2022 διαχειριστήκαμε εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις. Από ακραία καιρικά φαινόμενα, μέχρι πρωτόγνωρες διεθνείς αναταράξεις στην ενέργεια, λόγω του τραγικού πολέμου στην Ουκρανία που προκάλεσε την μεγαλύτερη ενεργειακή κρίση στην ήπειρο μας!

Στις δυσκολίες αυτές ανταπεξήλθαμε όσο καλύτερα γινόταν και καταφέραμε να αποτελέσει η ΔΕΗ, σε μια εποχή αστάθειας και αβεβαιότητας, ένα στήριγμα για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Χάρη στην οικονομική εξυγίανση της επιχείρησης κατά την τελευταία τριετία, η ΔΕΗ μπόρεσε να σταθεί δίπλα στους πελάτες της, απορροφώντας μεγάλο μέρος της αύξησης των διεθνών τιμών ενέργειας, παρέχοντας τις μεγαλύτερες εκπτώσεις και διαθέτοντας τα μεγαλύτερα ποσά για τη στήριξη των πιο ευάλωτων νοικοκυριών από κάθε άλλο ενεργειακό πάροχο.

Παράλληλα, συνεχίστηκε η πορεία μετασχηματισμού της επιχείρησης, που τη βάζει πια σε μια νέα εποχή. Η ΔΕΗ εκσυγχρονίζει καθημερινά τις υποδομές και τη λειτουργία της, με καλύτερα δίκτυα αλλά και νέες υπηρεσίες για τους πελάτες της. Παραμένει πρωταγωνίστρια στην προσπάθεια για την ενεργειακή μετάβαση, έναν στόχο που μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία φαίνεται ακόμα πιο αναγκαίος. Επιβεβαιώνει συνεχώς την εμπιστοσύνη των αγορών προσελκύοντας και συμμετέχοντας σε μεγάλες επενδύσεις στο χώρο της ενέργειας. Επεκτείνεται στα Βαλκάνια κάνοντας τη δική της δύναμη, δύναμη για τη χώρα.

 

https://energypress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου