Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Πρώτη Νίκη για τους οκταμηνίτες συναδέλφους

ΕΤΕ ΔΕΗ: Η ακολουθία των ατυχημάτων και δυστυχημάτων δεν είναι τυχαίο  γεγονός

Πρώτη νίκη για τους οκτώ συναδέλφους μας (Τ4Α), οι οποίοι μετά από πολύχρονη ταλαιπωρία, εντάσσονται στον ΔΕΔΔΗΕ με την δικαστική απόφαση υπ’ αριθμ.: 44 /2023 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί σημαντική επιτυχία για όλους εκείνους

που παλεύουν και μάχονται καθημερινά ώστε να αρθούν οι τεράστιες αδικίες που δέχεται το τεχνικό προσωπικό.

Με την συγκεκριμένη απόφαση δικαιώνονται οι συνάδελφοι οι οποίοι προσφέρουν, με επαγγελματική ευσυνειδησία και αυταπάρνηση, τον μόχθο και την εργασία τους  παρά την αβεβαιότητα που βίωσαν λόγω της καταχρηστικής χρησιμοποίησης διαδοχικών οκτάμηνων συμβάσεων εργασίας.

Η διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ οφείλει να σεβαστεί και να υλοποιήσει άμεσα την δικαστική απόφαση και, ταυτόχρονα, δηλώνουμε πως ο αγώνας για την τελική και οριστική δικαίωση δεν σταματά εδώ.

Επιπρόσθετα, η διαχρονική και αταλάντευτη θέση της Ε.ΤΕ. Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ βρίσκεται στο ότι οι οκταμηνίτες συνάδελφοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες τύπου πολιτικής προστασίας και δεν μπορούν να στελεχώνονται οι συγκεκριμένοι τομείς εργασίας, ευκαιριακά και διακοπτόμενα. 

Τέλος, καλούμε την διοίκηση να προχωρήσει σε περισσότερες προσλήψεις καθώς και στην κάλυψη των κενών θέσεων εργασίας με προσωπικό όλων των ειδικοτήτων.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου