Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

ΕΔΟΠ - ΔΕΗ: "Στοχοποιούνται οι υπάλληλοι"-Ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό της Δευτέρας στα κεντρικά της Ακτής Δυμαίων

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΔΟΠ - ΔΕΗ 
Oι εργαζόμενοι της Ένωσης Διοικητικού και Οικονομικού Προσωπικού Πάτρας και Αγίου , με αφορμή το περιστατικό που έλαβε χώρα στη ΔΕΗ της Ακτής Δυμαίων, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τονίζουν τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν.
Αναλυτικά αναφέρουν:
Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν την Δευτέρα 12/2/2018 στο κατάστημα της ΔΕΗ στην Πάτρα, όταν πελάτη της επιχείρησης σε έξαλλη κατάσταση απειλούσε  τους υπαλλήλους και κατέστρεφε ότι έβρισκε μπροστά της 
Σαν Τ.Ε. ΕΔΟΠ/ΔΕΗ είχαμε τονίσει κατ’ το παρελθόν, τη στοχοποίηση των εργαζομένων της ΔΕΗ και την «ανθρωποφαγία» που τείνει να επικρατήσει στην κοινωνία, σαν απόρροια των Μνημονιακών πολιτικών. 
Είχαμε ζητήσει σε ανάλογες περιπτώσεις προπηλακισμών συναδέλφων μας, η ΔΕΗ να προβαίνει τόσο σε καταγγελία του συμβολαίου Ηλεκτρικής Ενέργειας, όσο και να κινείται Νομικά εναντίων τους.
Δυστυχώς οι Διοικούντες δεν μας άκουσαν.
Απέτρεψαν δε και εργαζόμενους, που θέλησαν και προσωπικά να κινηθούν νομικά εναντίον τους, διαφυλάσσοντας την προσωπικότητά τους και την εργασιακή τους ηρεμία.
Η ατιμωρησία αυτή που επικράτησε, έδωσε το δικαίωμα να ξαναζήσουμε τέτοιες καταδικαστέες σκηνές.
Όσο και δίκαιο και να έχει ο κάθε πελάτης. Όσο και να τον πνίγει η αγωνία εάν θα έχει πρόσβαση στο Κοινωνικό Αγαθό της Ηλεκτρικής Ενέργειας η οικογένειά του, δεν του επιτρέπεται να εισέρχεται στη ΔΕΗ «σαν Καουμπόης στο σαλούν», «πυροβολώντας» τους θαμώνες και καταστρέφοντας τα πάντα γύρω του.
Για να μην απαιτείται εκτός της security, να βάλουμε και Σερίφη στην πόρτα των καταστημάτων της επιχείρησης, οφείλουν οι Διοικούντες να:                     
Προχωρήσουν σε καταγγελία της υπάρχουσας Σύμβασης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας από την ΔΕΗ. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα της επιλογής και από τις άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται, στην Απελευθερωμένη Αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας.
Κινηθούν Νομικά εναντίον του, για φθορά Ξένης Ιδιοκτησίας, Βίαιη Προσβολή και διατάραξη της λειτουργίας της Υπηρεσίας.  
Ελπίζουμε  οι Διοικούντες να αποδεχτούν τις παραπάνω προτάσεις μας και να μην αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε Νομικές οδούς για παράβαση καθήκοντος της ιεραρχίας, σχετικά με την ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας και την διαφύλαξη σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου