Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Τί συμβαίνει στον ΔΕΔΔΗΕ;

Το b.e. έχει τα ονόματα...
 

Μήπως κάποιοι στον ΔΕΔΔΗΕ, αν και διορίστηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα στην πολιτική, στην περίπτωση δηλαδή που έρθει η Νέα Δημοκρατία και γι' αυτό πουλάνε εξυπηρετήσεις σε διάφορα στελέχη της, όλων των βαθμίδων;
*** Και για να γίνω πιο σαφής: ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κωνσταντίνος Δέρβος, προσελήφθη το 2017 στον ΔΕΔΔΗΕ στην
Κεντρική Ελλάδα. Προσέξτε τώρα. Η προκήρυξη της θέσης προέβλεπε ρητά ότι έπρεπε να παραμείνει στη θέση αυτή για 8 χρόνια και να μην μετατεθεί αλλού. Ω του θαύματος, όμως, αυτός βρέθηκε στην Αθήνα, στα κεντρικά, με…. απόσπαση που παρατείνεται βέβαια συνεχώς με εντολή του προέδρου του ΔΕΔΔΗΕ Νίκου Χατζηαργυρίου. Βέβαια στη δουλειά ο κ. Δέρβος δεν έχει πατήσει ποτέ, όπως πληροφορούμαι αρμοδίως.
***  Σημειώστε ότι για όσους προσλήφθηκαν μαζί με τον κ. Δέρβο ο όρος της παραμονής στην Κεντρική Ελλάδα τηρήθηκε με ευλάβεια. Δεν μετακινήθηκαν, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι εξ αυτών είχαν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας ή οικονομικά προβλήματα.
***  Η προαναφερόμενη περίπτωση δεν είναι η μόνη που αφορά στον ΔΕΔΔΗΕ και στον Διευθύνοντα Σύμβουλό του κ. Χατζηαργυρίου, καθώς φαίνεται ότι η επιχείρηση έχει μετατραπεί σε κέντρο εξυπηρέτησης και άλλων ανθρώπων του προέδρου Κυριάκου και όχι μόνο.
*** Για παράδειγμα αναφέρω δύο ακόμα περιπτώσεις. Η πρώτη αφορά σε πρώην διευθυντή του γραφείου του Άδωνι (χωρίς... απόσπαση από τον ΔΕΔΔΗΕ!) και η δεύτερη αφορά σε γνωστό μεγαλοπαράγοντα του Δήμου Αθηναίων. Και οι δύο, ω του θαύματος, επίσης εμφανίζονται ως… παρόντες στον ΔΕΔΔΗΕ, ενώ απασχολούνται αλλού!
*** Επειδή λοιπόν οι εν λόγω κύριοι ( τα στοιχεία τους είναι γνωστά στη στήλη αλλά δεν τα αναφέρω προς το παρόν) είναι εξαφανισμένοι από τον ΔΕΔΔΗΕ, μήπως γι' αυτό - όπως διέφυγε από συνομιλητή μου - ο οργανισμός σχεδιάζει να κάνει προσλήψεις εξωτερικών συνεργατών για να καλύψει τις ανάγκες που υποτίθεται ότι εξυπηρετούν οι προαναφερόμενοι;
Από την στήλη Κομφούκιος (bigbusiness.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου