Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Εμφατική παρουσία από το ΚΔΕΠ της ΔΕΗ σε Climatherm - Energy 2018 και Elec.Tec

 
Τις υπηρεσίες των εργαστηρίων του, καθώς και δυνατότητες συνεργασίας θα παρουσιάσει σε δυο σημαντικές διεθνείς εκθέσεις που φιλοξενούνται στην Ελλάδα το Κέντρο Δοκιμών Ερευνών & Προτύπων  της ΔΕΗ.
Συγκεκριμένα, το ΚΔΕΠ συμμετέχει στην έκθεση Climatherm - Energy 2018, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση του κλάδου
ενέργειας, η οποία πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μetropolitan Expo, από 22 έως 25 Φεβρουαρίου 2018, με σκοπό να παρουσιάσει και να προβάλει τις υπηρεσίες όλων των εργαστηρίων του και ειδικά των εργαστηρίων Χημείας, Φωτομετρίας, Ηλεκτρολογικών Δοκιμών & Μετρήσεων και των Μηχανικών Δοκιμών.
Επίσης, το ΚΔΕΠ συμμετέχει στην 2η διεθνής έκθεση Ηλεκτρολογικού Υλικού & Φωτισμού “Elec.Tec” που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 ως τις 26 Φεβρουαρίου 2018, στο MEC (Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο) και αφορά στην ενημέρωση των επιχειρήσεων παραγωγής και εμπορίας ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και φωτισμού. Από πλευράς ΚΔΕΠ, θα παρουσιαστούν και θα προβληθούν υπηρεσίες και δυνατότητες συνεργασίας κυρίως των Εργαστηρίων Ηλεκτρολογικών Δοκιμών & Μετρήσεων και Φωτομετρίας. 
Το Κέντρο Δοκιμών Ερευνών & Προτύπων,  που ανήκει στη Γενική Διεύθυνση Υποστηρικτικών Λειτουργιών της ΔΕΗ Α.Ε., είναι ένα από τα μεγαλύτερα ερευνητικά εργαστήρια της Ευρώπης  στο είδος του, με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

 /energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου