Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΣΠΑ -ΔΕΗ: Φίλε Γιώργο Αδαμίδη χάσαμε…

Η δήλωση του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ. Γιώργου Αδαμίδη με την οποία επικρότησε την πρόταση του Ομίλου Μυτιληναίου για την περιβαλλοντική αναβάθμιση του σταθμού ΑΗΣ Αμυνταίου, συνιστά θεσμική απρέπεια που πρωτίστως εκθέτει τον ίδιο.

Κατ’ επέκταση όμως δίνει λαβή για νέο μπαράζ αρνητικών
σχολίων, όσων έχουν βάλει στο στόχαστρο το συνδικάτο - προκειμένου να ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ αναίμακτα η ΔΕΗ - για τον ρόλο που διαδραματίζει σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που η Επιχείρηση μας χάνει κατ’ εξακολούθηση.
Με πλήρη σεβασμό προς τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ και σε θεσμικό και σε προσωπικό επίπεδο, θα τον συμβουλεύσουμε έστω και την ύστατη στιγμή να αποτινάξει από πάνω του τη νοοτροπία του κυβερνητικού συνδικαλισμού και να πάψει να γίνεται – άθελα του – άτυπο «γραφείο τύπου» της διοίκησης της ΔΕΗ.
Θα τον συμβουλεύσουμε να πάψει να γίνεται – χωρίς να το αντιλαμβάνεται – νεροκουβαλητής επιχειρηματικών συμφερόντων και να επικεντρωθεί στα θεσμικά του καθήκοντα.  Δηλαδή στην υπογραφή ΕΣΣΕ με την οποία θα διασφαλίζονται απόλυτα ΟΛΑ τα κεκτημένα από τις προηγούμενες ΕΣΣΕ, ενώ παράλληλα θα αρθούν οι  γνωστές αδικίες δεκαετιών.
Φίλε Γιώργο Αδαμίδη, δεν αρμόζει σε ένα συνδικάτο του διαμετρήματος και της δυναμικής της ΓΕΝΟΠ να γίνεται έρμαιο των επιδιώξεων της διοίκησης της ΔΕΗ.
Είναι απαράδεκτο  να επιτρέπουμε σε κάποιους να κομπάζουν «αριστερόστροφα» πως θα κόψουν το τροφείο κι εμείς να ασχολούμαστε για ποια πρόταση επιχειρηματία είναι καλύτερη για την περιβαλλοντική αναβάθμιση του ΑΗΣ Αμυνταίου…
Η ΔΕΗ μπορεί να αναβαθμίσει μόνη της τον ΑΗΣ Αμυνταίου και δεν έχει ανάγκη κανέναν Μυτιληναίο και κανέναν Κοπελούζο. Άλλωστε η πραγματικότητα είναι… πως την τεχνογνωσία η ίδια η ΔΕΗ την πρόσφερε στους συγκεκριμένους επιχειρηματίες, οι οποίοι με αεριτζήδικο τρόπο την επιστρέφουν στη ΔΕΗ!!!
Είτε αρέσει είτε ΟΧΙ το συνδικάτο είναι ΤΑΞΙΚΟ. Ο θεσμικός του ρόλος το υποχρεώνει να βρίσκεται απέναντι σε κάθε ενέργεια κυβέρνησης και διοίκησης που δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας. Το συνδικάτο δε νοείται να συνδιαλέγεται με την οποιαδήποτε διοίκηση για πράγματα που αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων ότι θέλει να πραγματοποιήσει και ψάχνει συνενόχους.
                                     Γραφείο Τύπου ΠΑΣΠΑ ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου