Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Κτήριο κοντά στα νέα headquarters στο στρατόπεδο Πλέσσα αναζητά η ΔΕΗ για την προσωρινή μεταστέγαση υπηρεσιών της


Η αναζήτηση νέων γραφείων που θα στεγάσουν κεντρικές υπηρεσίες της μέχρι τη μεταστέγασή τους στο νέο πρότυπο βιοκλιματικό κτήριο στις εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου Πλέσσα στην Κατεχάκη συνεχίζεται για τη ΔΕΗ.

Στα πλαίσια αυτά, η εταιρεία θέλει να μισθώσει κτήριο γραφείων

συνολικής επιφάνειας 3.500-4.000 τ.μ., οι οποίοι αναπτύσσονται σε συνεχόμενα επίπεδα ανωδομής, στις περιοχές που περικλείονται από τις οδούς Λεωφ. Αλεξάνδρας, Λεωφ. Μεσογείων, Αγ. Παρασκευής, Λεωφ. Βασ. Γεωργίου Β' και Λεωφ. Κηφισίας.

Το κτήριο θα μισθωθεί αρχικά για 3 χρόνια, με δυνατότητα παράτασης της μίσθωσης για μια επιπλέον τριετία

Η ΔΕΗ αναζητεί κτήριο το οποίο είναι σε καλή κατάσταση, κοντά σε ΜΜΜ και κατά προτίμηση με θέσεις στάθμευσης αποκλειστικής χρήσης.

Κατά προτίμηση, θα πρέπει να είναι αυτοτελές ή με δυνατότητα αυτοτελούς λειτουργίας, με αυτόνομη πρόσβαση και δυνατότητα πρόσβασης σε ΑμΕΑ, 

Το κτήριο θα πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμο προς διαμόρφωση σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης, κατά προτίμηση χωρίς διαμερισμάτωση, ώστε να είναι εύκολη η διαρρύθμιση των χώρων με κινητά χωρίσματα. Οπωσδήποτε, θα πρέπει να διαθέτει όλες τις απαιτούμενες άδειες και πιστοποιήσεις.

Επιθυμία της ΔΕΗ είναι η οικοδομική άδεια του κτηρίου να έχει εκδοθεί εντός της τελευταίας εικοσαετίας ή να έχει ανακαινιστεί την τελευταία πενταετία.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι η ΔΕΗ δεν προτίθεται να καταβάλλει μεσιτική αμοιβή ή οποιαδήποτε άλλη προμήθεια, χωρίς αυτό να αποκλείει την υποβολή προσφορών από μεσιτικά γραφεία.

 

 

Γιάννα Παπαδημητρίου 

energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου