Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Εκλογές εκπροσώπων των εργαζόμενων στο ΔΣ της ΔΕΗ τον Ιούνιο και πιθανό νέο εκπρόσωπο των εργαζομένων από την ΔΑΚΕ τον Σάκη Μάστορα

 Ο Σάκης Μάστορας πιθανός νέος εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ

Εκλογές αναμένεται να γίνουν για την ανάδειξη των νέων εκπροσώπων των εργαζομένων της ΔΕΗ στο ΔΣ της Επιχείρησης. Η τρίτη θητεία των Παντελή Καραλευθέρη και Νίκου Φωτόπουλου λήγει στις αρχές Ιουνίου, και οι διεργασίες για την επόμενη μέρα έχουν ξεκινήσει.
Μετά με τις εξελίξεις που επέφερε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου

στην Επιχείρηση, ενεργοποιήθηκε διάταξη σύμφωνα με την οποία ένας εκπρόσωπος δεν μπορεί να κάνει πάνω από τρεις θητείες. Στο”γαλάζιο” στρατόπεδο λοιπόν, αναζητείται ο διάδοχος του Παντελή Καραλευθέρη. Οι εκλογές εντός της παράταξης της ΔΑΚΕ θα γίνουν σε περίπου ένα μήνα, σύμφωνα όμως με πληροφορίες του E-PTOLEMEOS.GR, η πρόταση της ΔΑΚΕ του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ θα είναι ο Σάκης Μάστορας, νυν γραμματέας του Σωματείου.

Στο άλλο στρατόπεδο, υπάρχουν επίσης διεργασίες καθώς και ο Νίκος Φωτόπουλος θα αποχωρήσει συμπληρώνοντας 3 θητείες. Εκεί δεν υπάρχει ακόμα κάποιο προτεινόμενο όνομα για τη διαδοχή, όμως οι ισορροπίες είναι λεπτές, και δεν είναι απίθανο να διαταραχθεί το κλίμα ενότητας.

 e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου