Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ: «Αντί για μέτρα για το ρεύμα, ο Σκρέκας λέει μην ξεχνάτε τον θερμοσίφωνα»

Ο ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητεί τις κυβερνητικές επιδόσεις ( και) στην Οικονομία

«Ο κ. Σκρέκας όταν μιλάει ή θα λέει ψέματα ή θα προκαλεί τους πολίτες», σχολιάζει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Τέλος Σεπτεμβρίου υποστήριζε ότι η αύξηση στους λογαριασμούς του ρεύματος θα είναι δύο-τρία ευρώ, οι λογαριασμοί όμως έρχονται τρεις- τέσσερις φορές αυξημένοι. Σήμερα όμως κατάφερε να εξοργίσει τον κόσμο με όσα είπε. Αντί για μέτρα προστασίας

πρότεινε στους πολίτες να μην ξεχνάνε ανοιχτό τον θερμοσίφωνα και τα φώτα», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προσθέτει: «Το να υποτιμά με τόσο χυδαίο τρόπο ο υπουργός την νοημοσύνη πολιτών, που βρίσκονται σήμερα σε οικονομικό αδιέξοδο, δείχνει τον βαθμό της ηθικής παρακμής της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

«Η κοινωνία απαιτεί άμεσες πρωτοβουλίες: Παρέμβαση στην τιμολογιακή πολιτική για την μείωση της τιμής του ρεύματος. Μείωση του ΕΦΚ σε καύσιμα και φυσικό αέριο. Άμεση αύξηση του βασικού μισθού στα 800 ευρώ. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δείξει ότι ούτε θέλει ούτε μπορεί να υπερασπιστεί την κοινωνία απέναντι στην ακρίβεια. Έχει έρθει η ώρα να φύγουν», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου