Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Επικό “δούλεμα” Τσίπρα στους βουλευτές της ΝΔ: “Είστε κορόιδα που δεν πήγατε να γίνετε golden boys του κ Χατζηδάκη. 4 φορές περισσότερα από τον Πρωθυπουργό της χώρας παίρνει το χρόνο ο κ Στάσσης της ΔΕΗ!”

Τσίπρας: Το νομοσχέδιο για το άσυλο είναι ιδεοληπτικό και θα αποδειχθεί  αναποτελεσματικό | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | antinews.gr

Το πάρτι διασπάθισης του δημοσίου χρήματος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ανέδειξε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την παρέμβασή στη Βουλή στο νομοσχέδιο του Κωστή Χατζηδάκη για τον ΕΦΚΑ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπενθύμισε τα «επιτεύγματα» της ΝΔ στη ΔΕΗ, όπου και εκεί έγινε άλωση από τα γαλάζια golden boys.

«Ποιες είναι οι αμοιβές του κύριου Στάσση, του διευθύνοντος

σύμβουλου της ΔΕΗ σε σχέση με όσα έπαιρνε ο κ. Παναγιωτάκης επί ΣΥΡΙΖΑ; 6 φορές μεγαλύτερη360.000 ευρώ ετησίως μαζί με τα μπόνους καθαρίζει ο κύριος Στάσσης. Το γνωρίζετε αυτό; Είστε κορόιδα οι βουλευτές της ΝΔ. Δεν πήγατε και εσείς να γίνετε γαλάζια golden boys. Κάνετε εδώ τους γαλάζιους βουλευτές» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε:

«Ο πρωθυπουργός της χώρας έχει ετήσιες απολαβές αποζημίωσης 85.000 ευρώ4 φορές περισσότερα παίρνει ο κ. Στάσσης από τον κ. Μητσοτάκη. Πλάκα μας κάνετε; Γιατί να ιδρώσει αυτός ο κύριος αν αυξήθηκαν τα τιμολόγια, αν δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα η μέση οικογένεια; Στα παλιά του υποδήματα, και στα δικά σας παλιά».

 

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου