Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στο Ρέθυμνο: 33χρονος χτύπησε από στύλο της ΔΕΗ

ekav_asth 

Πώς έγινε το ατύχημα, την ώρα που ο εργαζόμενος επιχειρούσε μαζί με συναδέλφους του να εγκαταστήσουν ένα ξύλινο στύλο της ΔΕΗ

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα την Πέμπτη στην ευρύτερη περιοχή του Ροδακίνου στα νότια του Ρεθύμνου, όταν ένας 33χρονος άνδρας, χτυπήθηκε από στύλο της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες του radiolasithi, ο εν λόγω άνδρας δεν είναι υπάλληλος της ΔΕΗ, αλλά της εταιρίας που έχει συνάψει σύμβαση με την Επιχείρηση και συμβάλει στο έργο της κατασκευής δικτύων της ΔΕΗ.

Το ατύχημα φέρεται να έγινε την ώρα που ο εργαζόμενος επιχειρούσε μαζί με συναδέλφους του να εγκαταστήσουν ένα ξύλινο στύλο της ΔΕΗ σε περιοχή του Ροδακίνου. Τότε, ο στύλος και ενώ ήταν στον «αέρα», φέρεται να μετακινήθηκε και με δύναμη χτύπησε το σώμα του άτυχου άνδρα πετώντας τον κυριολεκτικά στο σταθμευμένο φορτηγό.

Ο τραυματίας αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου και από κει στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, φέροντας τραύματα σε όλο του το σώμα, καθώς και σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Άμεσα οι γιατροί τον διασωλήνωσαν και εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής του, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται.
 
 www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου