Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

ΔΕΗ: Προχωρά σε διαγραφή οφειλών για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές Όσον αφορά στην Εύβοια, ανέλαβε τη χρηματοδότηση έργων στις πληγείσες περιοχές, με συνολική δωρεά 3 εκατ. ευρώ

ΔΕΗ: Προχωρά σε διαγραφή οφειλών για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι συμμετέχει ενεργά στην εθνική προσπάθεια για την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών και τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών.

Όσον αφορά στην Εύβοια, η οποία δοκιμάστηκε σκληρά από τις πυρκαγιές του περασμένου Αυγούστου, η ΔΕΗ ως «Ανάδοχος

Αποκατάστασης και Αναδάσωσης» ανέλαβε τη χρηματοδότηση έργων στις πληγείσες  περιοχές της Βόρειας Εύβοιας,  με συνολική δωρεά 3 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, δεσμεύτηκε να προχωρήσει στη διαγραφή οφειλών για τους οικιακούς πελάτες της, των οποίων τα σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς.
Σήμερα, η ΔΕΗ ανακοινώνει την ανάρτηση στην ιστοσελίδα dei.gr της πλατφόρμας για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήματος διαγραφής οφειλών διευκρινίζοντας τα ακόλουθα:
•    Οι δικαιούχοι της στήριξης είναι οικιακοί πελάτες των οποίων η οικία καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά του Αυγούστου,
•    Η διαγραφή αφορά τόσο τρέχουσες όσο και ληξιπρόθεσμες  οφειλές,
•    Η διαγραφή αφορά μόνο σε χρεώσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.
 Η ηλεκτρονική  πλατφόρμα υποβολής αιτήματος, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα τη συνοδεύουν καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για την υποβολή του αιτήματος βρίσκονται στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ: https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/diagrafi-ofeilon-pyropliktoi

Η καταχώριση των στοιχείων μέσω της εφαρμογής της ΔΕΗ θα είναι δυνατή από σήμερα Πέμπτη, 12 Μαΐου έως και την Τρίτη, 31 Μαΐου 2022.
 


Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου