Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Τα ακριβά εσώρουχα μιας βουλευτίνας,η θηριώδης αμοιβή στη ΔΕΗ , το φραγγέλιο του Κυριάκου για τις αδικίες που έγιναν ως χθες 4/5/22 και ο …Τοτός!


ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Σε όλους τους ζωολογικούς κήπους υπάρχουν πινακίδες που γράφουν:

“Μην ενοχλείτε τα ζώα”.

Αυτή η πινακίδα υπήρχε μέχρι πριν λίγα χρόνια και στον κήπο δίπλα στη Βουλή και απέναντι από το προεδρικό Μέγαρο και τα σπίτια μερικών επιτυχημένων Ελλήνων δημοσιογράφων που κατοικούν σε σπιταρώνες δίπλα στο προεδρικό.Δεν χρειάζεται να γράψουμε πως τα

απέκτησαν.Δεν έχουμε συνέλθει ακόμα απο το σοκ προηγούμενης φοράς που ασχοληθήκαμε και δημοσιογραφάρα του Αλαφουζέϊκου ήρθε και έπεσε στα πόδια μας να μην προχωρήσουμε πέρα από τα ως τότε ρεπορτάζ που είχαμε δημοσιεύσει και για “δια την υμετέραν σπιταρώνα”.

Επιχειρηματολογούσε δια …μακρόν ότι είναι άδικο να ασχολούμαστε μόνο με αυτές τις σπιταρώνες, ενώ στο Κολωνάκι και στα ακριβά προάστεια ορθώνονται και άλλα πλείστα της δημοσιογραφίας  μεγαθήρια και κάγκελα.

Αυτή η πινακίδα των ζωολογικών κήπων ευθύνεται, λέει ,για το μπέρδεμα μιας σχολής δημοσιογραφίας η οποία ξεκίνησε από τη Γαλλία και την περιοχή της Γκρενόμπλ και απέκτησε μαθητές και στην Ελλάδα,όπου η σχολή αυτή δημοσιογραφίας ονομάστηκε σε ορισμένους κύκλους “Σχολή ΠρετεΤσιντσίν”.

Μαθητές της σχολής αυτής έχουν πιστέψει με μεγαλύτερο φανατισμό απο εκείνον της  δημοσιογραφικής σχολής “Κατά Λουκά” ότι αφού και ο άνθρωπος είναι του ζωϊκού βασιλείου δεν πρέπει να ενοχλείται,άρα και οι πολιτικοί και λοιποί δεν πρέπει να ενοχλούνται απο κανέναν και επομένως και απο την δημοσιογραφία.

Αυτή η σχολή δεν ασχολήθηκε καθόλου με τον επικεφαλής της ΔΕΗ και την αμοιβή των 360 χιλιάδων ευρώ το χρόνο συν τα μπόνους,όπως τα καταγράφει αυτό το πρωτοσέλιδο.

Οχι μόνο διότι θα ενοχληθεί το περι ου ο λόγος μέλος του ζωϊκού μας βασιλείου, στο οποίο και όλοι ανήκουμε,αλλά και άλλοι και μάλιστα αξιωματούχοι.

Πχ. αφού η γνωστή βουλευτίνα Αννα Καραμανλή είπε “χαλάλι του” θα ενοχληθεί και αυτή.

Επίσης θα ενοχληθεί σφόδρα και ο υπουργός Α.Γεωργιάδης διότι είπε ότι η σωστη θέση είναι ότι “ο κ.Στάσης έκανε πολύ μεγάλο καλό στον ελληνικό λαό διότι άφησε τη Ρουμανία όπου έπαιρνε υπερδιπλάσια ποσά και ήρθε στην Ελλάδα και στη ΔΕΗ”.

Στη Γαλλία του Μακρόν ασχολούνται σήμερα δια …μακρόν με μια βουλευτίνα και (κυρίως)τα εσώρουχά της και τα εξώρουχά της και ,όπως την είδαμε σε φωτογραφίες (κάτω) δεν θα πει κανείς  σε καμία περίπτωση ωραιότερη από την Αννα Καραμανλή ή την Εύα Καϊλή κλπ

Αυτή λέγεται  Κοραλί Ντιμπόστ και η γαλλική ερευνητική δημοσιογραφία της κρέμασε στα μανταλάκια τα …εσώρουχα με τις τιμές ,ρούχα(όχι του Οίκου ΖΕΥΣ)με τις τιμές κλπ.

Διότι ο έλεγχος δαπανών που έκανε η αρμόδια ελεγκτής της αρμόδιας υπηρεσίας της Γαλλίας βρήκε ότι χρέωνε περίπου 2 χιλιάρικα το μήνα απο την δημόσια αμοιβή της για εσώρουχα με δαντέλες και χωρίς δαντέλες και για ρούχα που δεν ήταν καν απο τον οίκο “Ζεύς”,όπου τα δυο χιλιάρικα είναι για…καλημέρα.

Εκεί γίνεται έλεγχος στο αν τα ποσά ξοδεύονται για τον σκοπό που δίνονται.πχ. ποσα για έξοδα κίνησης,τηλεφωνικών λογαριασμών κλπ

Βρήκαν ότι η βουλευτίνα αυτή ξόδευε χρήματα που της έδινε το γαλλικό δημόσιο για άλλο λόγο σε αγορά εσωρούχων με και χωρίς δαντέλες,ρούχα ούτε καν από τον οίκο “Ζευς”κλπ

Και την ξεφώνισε η ερευνητική γαλλική δημοσιογραφία,όχι η δημοσιογραφική “σχολή Πρετετσιντσιν”.

Αντιγράφουμε απο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

“…Με βάση την ανάλυση των εξόδων της, σύμφωνα με τη σχετική έκθεση που δημοσίευσε ο ερευνητικός ιστότοπος Mediapart, η Κοραλί χρέωνε αγορές εσωρούχων αξίας ως 2.000 ευρώ, ενδυμάτων και ταξιδιών στις δαπάνες των περίπου 5.374 ευρώ μηνιαίως, που λάμβανε ως βουλευτής και οι οποίες αφορούν μόνον στα επίσημα καθήκοντα των αντιπροσώπων στην γαλλική Εθνοσυνέλευση.
Ο ετήσιος μισθός των Γάλλων βουλευτών κυμαίνεται στις 86.000 ευρώ – περίπου 7.200 ευρώ το μήνα.Η ίδια έκθεση αποκάλυψε ότι, το 2019 η πρώην βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος (LREM) άρχισε να λαμβάνει δάνεια για να χρηματοδοτεί τον πολυτελή τρόπο διαβίωσής της.
Για να δικαιολογήσει τις αποκαλύψεις, η Ντιμπόστ αρνήθηκε ότι έκανε λάθος, δηλώνοντας θύμα άδικων επιθέσεων με στόχο να πληγεί ο Μακρόν ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Ιουνίου.

Aργότερα αναγκάστηκε να δηλώσει υπό το βάρος της δημοσιότητας:

«Ήμουν ανόητη. Δεν είμαι απατεώνισσα .Υπάρχουν ρούχα για την Εθνοσυνέλευση και προσωπικά ενδύματα. Δεν φοράω τα ίδια ρούχα στην προσωπική και την επαγγελματική μου ζωή», δήλωσε η Ντιμπόστ στο ερευνητικό ιστότοπο «Mediapart».”

Τέλος πάντων η βουλευτίνα αυτή παραιτήθηκε…

Κάντε μια απλή αριθμητική πράξη και θα βρείτε ότι ο κ.Στάσσης της ΔΕΗ αφού έχει αμοιβή 360 χιλιάδες το χρόνο,άρα παίρνει όσα παίρνουν σε ένα χρόνο 5-6 βουλευτές του γαλλικού κοινοβουλίου.

Αν αληθεύουν τα ρεπορτάζ(τα οποία δεν έχουν διαψευστεί ουσιαστικά και με στοιχεία)για 16 εκατομμύρια μετοχές τότε ο κ.Στάσσης και όσοι μαζί του στη ΔΕΗ πήραν τις μετοχές αυτές παίρνουν εφάπαξ σε ένα χρόνο αμοιβή συν μετοχές όσα παίρνουν για τον ίδιο χρόνο οι 300 από τους 577 γάλλους βουλευτές!!!

Δεν είναι κι άσχημα…Και δεν κινδυνεύει ,διότι όλα αυτά είναι απολύτως νόμιμα.

Το είπε εκτός του Α.Γεωργιάδη και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επιβεβαίωσε άμεσα τη ληστεία των νοικοκυριών και επιχειρήσεων κλπ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού .

Στο σημερινό διάγγελμά του είπε επι λέξει:

“Τις αδικίες του χθες τις διορθώνουμε από αύριο…κόβοντας τα υπερέσοδα των εταιρειών ενέργειας”.

Επίσης χρησιμοποίησε μόνο το “εγω αποφάσισα” και το πρώτο ενικό.Η απορία είναι γιατί χρειάζονται αυτοί οι υπουργοί που έκαναν ως χθες τις αδικίες με το νομοθετικό πλαίσιο που έφτιαξαν για τα “υπερέσοδα”.

Στις αδικίες που θα διορθώσει θα είναι και η προώθηση της απόλυσης της ελέγκτριας κ.Λήδας Τζαχάνη,η οποία έκανε ένα πόρισμα καταπέλτη για τον ΙΦΕΤ-ΕΟΦ βρίσκοντας μια μίζα κάπου στη Ρουμανία(άσχετη με τον κ.Στάσση φυσικά) και για να την εκδικηθούν της προωθούν απόλυση για …κακή απόδοση στη δουλειά της;

Ο κ.Μητσοτάκης κατήγγειλε αιφνιδιαστικά και με σκληρά λόγια  και τους κουτόφραγκους λέγοντας ότι θα λάβει τα μέτρα άμεσα και δεν θα περιμένει ” να κινηθεί το αργοκίνητο ευρωπαϊκό υπερωκεάνειο”.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης κατήγγειλε τον Τσίπρα από την στήλη του στα ΝΕΑ για 576η φορά στα τελευταία 582 άρθρα του.Αν θυμόμαστε καλά,διότι ου γαρ έρχεται μόνον…

Μέλη της ευρωπαϊκής ερευνητικής δημοσιογραφίας έστειλαν πολλά μέλη τους στη Μεσόγειο ,στον Ατλαντικό Ωκεανό,στη θάλασσα της Μάγχης,στη Βαλτική και στη Βόρειο Θάλασσα για να εντοπίζουν που είναι αραχτό το ευρωπαϊκό υπερεωκεάνειο και να πάρουν απαντήσεις από την καπετάνισα Βαν Ντερ Λαϊεν για τις αποκαλύψεις που έκανε σε βάρος της ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Της τα χώνει… Της Ούρσουλα.Τον τρέμει…Η Ούρσουλα.

Υπάρχει μια ανεπιβεβαίωτη είδηση ότι η Βαν ντερ Λάϊεν τρομαγμένη απο τις δηλώσεις Μητσοτάκη γύρισε εσπευσμένα στις Βρυξέλλες για να μην προλάβουν μέλη της δημοσιογραφικής σχολής “Πρετετσιντσιν” και την φωτογραφίσουν με μαγιό και τα ρέστα στο υπερωκεάνειο και έχει την τύχη της βουλευτίνας του Μακρόν,δηλαδή την εξαναγκάσουν σε παραίτηση.

Η επιστροφή της(προφανώς) έγινε διότι έχει παρατηρηθεί ότι οι δημοσιογράφοι Πρετεντέρης και Τσιντσίνης των ΝΕΩΝ και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ έχουν με το Μέγαρο Μαξίμου μια απίστευτη χημεία.Ο,τι σκεφτεί φωναχτά η από μέσα του το Μαξίμου την άλλη ημέρα είναι ταυτόσημο άρθρο στις δυο αυτές εφημερίδες και σχεδόν με τον ίδιο τίτλο ή την ίδια λέξη κλειδί.

Η χημεία τους σύμφωνα με αναλύσεις είναι πολύ καλύτερη απο εκείνη που είχαν στο πικ εν ρολ οι Ομπράντοβιτς -Διαμαντίδης και Βαπτιστής(Μπατίστ στα παναθηναϊκά) και οι Μπαρτζώκας-Σπανούλης-Πρίντεζης.

Οι δυο δημοσιογράφοι έκαναν σκουπίδια τους ισχυρισμούς των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα και για παρεμπόδιση της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα και το αποδεικνύουν και εμπράκτως.Κανείς δεν εμπόδισε τον Γιάννη Πρετεντέρη να γράψει σε αυτά τα 576 άρθρα του και τα χειρότερα κατά Τσίπρα,ούτε και τον Τσιντσίνη στα εκατοντάδες άρθρα του για το πόσο άσχημα ήταν τα πράγματα επι Τσίπρα και πόσο καλά επι Μητσοτάκη.

Τα γραφόμενά τους άλλωστε επιβεβαιώνονται καθημερινά από αντίστοιχα ρεπορτάζ της ΕΡΤ,ιδιαίτερα δε από ένα άλλο δίδυμο,αυτόν του κ.Παπαχλιμίντζου και της κ.Βίδου,που άλλωστε προέρχονται απο τους δυο ομίλους των δυο προαναφερομένων,μην επαλαμβάνουμε ονόματα και δημιουργηθούν παρηχήσεις.

Αλλά πάλι ξύνουμε την καράφλα μας: Υπάρχει υπόγεια κόντρα μεταξύ Μητσοτάκη-Πρετεντέρη-Τσιτσίνη;

Αφού ως χθες αυτοί οι δυο δημοσιογράφοι έβρισκαν άσχημα πράγματα μόνο για τον Τσίπρα σε ποιές αδικίες αναφέρθηκε ο κ.Μητσοτάκης;

Και ακόμα χειρότερα:Αφού για αδικίες και σκάνδαλα μιλάνε και θάβουν την Ελλάδα ως και-κυριολεκτικά- χθες,μήπως ο Κυριάκος είναι κρυφή πηγή των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα;

Μήπως άφηνε τους υπουργούς του να απλώνουν το δίχτυ της αδικίας(στη δική μας διάλεκτο:ληστείας) μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού και καυσίμων για να τους ξεμπροστιάσει όλους μαζί,όπως έκανε απόψε;

Υπεράνω υποψίας;

Για μελετήστε καλύτερα την υπόθεση Γουότεργκεϊτ να βρείτε μέχρι που έφτανε η αλυσσίδα πληροφόρησης των Γούντγουορντ και Μπέρνσταϊν…

Πάει ξεφύγαμε…Υπάρχει και αυτό με τον Τοτό και ξεχαστήκαμε…Συγνώμη.

 

 ntaskaspress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου