Τρίτη 24 Μαΐου 2022

ΔΕΗ e-bike Festival: Η Θεσσαλονίκη φιλοξένησε το πρώτο φεστιβάλ ηλεκτρικών ποδηλάτων στην Ελλάδα


Με ηλεκτρικά ποδήλατα, παιχνίδια και δώρα για όλους, γέμισε η πλατεία Αριστοτέλους το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαΐου 2022

στο πλαίσιο του ΔΕΗ e-bike festival

Θεσσαλονικείς, Έλληνες και ξένοι επισκέπτες της πόλης, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το πιο σύγχρονο μέσο βιώσιμης μετακίνησης, να δοκιμάσουν 50 διαφορετικά ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση για κάθε χρήση αλλά και να λάβουν μέρος σε παιχνίδι δεξιοτεχνίας «έξυπνου πεντάλ».

Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κώστας Ζέρβας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Γιουτίκας, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και εργαζόμενοι του ομίλου ΔΕΗ. 

Συνεχίζοντας με συνέπεια την αποστολή της για τον ενεργειακό μετασχηματισμό της χώρας, η ΔΕΗ επενδύει στις ΑΠΕ, προσφέρει ψηφιακές, πράσινες υπηρεσίες και εστιάζει στη συμβουλευτική, με λύσεις που εξασφαλίζουν οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη. Μέσω του ΔΕΗ e-bike Festival, η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της σε πρακτικές που οδηγούν σε ένα καλύτερο, βιώσιμο και πιο πράσινο μέλλον. 


energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου